Se trailer

Action, Drama

ZeroZeroZero

8.2IMDb2020 • Italia

Vi följer en kokainförsändelse från ögonblicket då en mäktig italiensk kartell bestämmer sig för att köpa kokainet tills det har levererats och betalats. På vägen packas det i Mexiko och fraktas över Atlanten.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - The Shipment
  Action, Drama, S1:E1

  När 'Ndrangheta-ledaren Don Minu La Piana beställer fem ton kokain för att hävda sin makt över organisationen måste familjen Lynwood arrangera affären. Men de vet inte om att ett gäng soldater i Mexiko tänker döda Leyra-kartellens medlemmar.

  TV2 Play
  HBO Nordic
  C More
 • Episode 2 - Tampico Skies
  Action, Drama, S1:E2

  De interne konfliktene i ‘Ndrangheta har ført til økt risiko for familien Lynwood. Chris må forsikre seg om at varene kommer frem til Don Minu som planlagt, og går ombord på fraktefartøyet som skal føre kokainet til Italia.

  TV2 Play
  HBO Nordic
  C More
 • Episode 3 - Miranda
  Action, Drama, S1:E3

  Chris’ rolige reise avbrytes av uventede hendelser midt i Atlanteren. I Italia bestemmer Don Minu seg for å forlate den trygge bunkeren og styrke grepet om ‘Ndrangheta, og i Mexico må Manuel og mennene hans ta konsekvensene av sine valg.

  TV2 Play
  HBO Nordic
  C More
 • Episode 4 - Transshipment
  Action, Drama, S1:E4

  Chris og Emma gjenforenes i Senegal for å sikre leveransen. Etter å ha kjempet med frustrerende byråkrati, må de få hjelp fra lokale gangstere for å få tilbake den dyrebare lasten. I Mexico sprer terror og død seg blant Monterreys narkolangere.

  TV2 Play
  HBO Nordic
  C More
 • Episode 5 - Sharia
  Action, Drama, S1:E5

  Don Minus lederskap undermineres av svik og maktkamper, samtidig som Chris og Emma krysser Malis ørken med en gruppe jihadister. De innser at uventede avtaler og kompromisser må til hvis de skal klare å overleve og nå målet sitt.

  TV2 Play
  HBO Nordic
  C More
 • Episode 6 - En el Mismo Camino
  Action, Drama, S1:E6

  Chris og Emma er på vei til å krysse grensen til Marokko. I Mexico holder Manuel og mennene hans på å samle en hær for Leyra-kartellet, men det oppstår problemer Manuel prøver å skille privatlivet fra en ellers voldsom verden.

  TV2 Play
  HBO Nordic
  C More
 • Episode 7 - Family
  Action, Drama, S1:E7

  Don Minus’ fiender i Calabria innser at den beste sjansen til å styrte 'Ndranghetas ledelse er å stoppe Lynwoods’ leveranse for godt. Chris og Emma føler seg endelig trygge i Casablanca og aner ikke at en siste fare lurer rundt hjørnet.

  TV2 Play
  HBO Nordic
  C More
 • Episode 8 - Same Blood
  Action, Drama, S1:E8

  Sesongavslutning. Mens familien Lynwood strever med konsekvensene av å formidle kokain, må Don Minu nok en gang avgjøre hvor langt han er villig til å gå for å beholde makten. Nøyaktig samme dilemma venter Manuel på den andre siden av Atlanteren.

  TV2 Play
  HBO Nordic
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer