Første vert ut er tidligere langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen, og hun inviterer programleder Gaute Grøtta Grav, næringslivsleder Anita Krohn Traaseth og programleder Jon Martin Henriksen på middag.
Programleder Gaute Grøtta Grav inviterer gjestene hjem til huset sitt i Horten. Her får de servert hvalfangerens drøm til forrett, hest til hovedrett og fjelldronningkake til dessert. Gjestene blir også utfordret i Gautes hjemmesnekrede hinderløype.
Næringslivsleder Anita Krohn Traaseth inviterer til sin flotte bolig i Sandefjord. Gjestene får servert kremet jordskokksuppe og brosme med ertekrem til forrett, chili og bakt blomkål til hovedrett og blåbærpai med smuldretopping til dessert.
Ukas siste vert er programleder Jon Martin Henriksen, som inviterer gjestene hjem på Frogner. Her får gjestene servert carpaccio til forrett, sjøkrepspasta til hovedrett og la Crema della nonna til dessert.
Forfatter Elin Ørjasæter inviterer politiker Bård Hoksrud, artist Tomine Harket og lege Kaveh Rashidi til hytta i Nevlunghavn. Det blir skagensalat til forrett, crispy duck til hovedrett og Colonel med mandelbløtkake til dessert.
Artist Tomine Harket inviterer sine gjester til middag i venninnens bolig i Holmenkollen. Det blir regnbuegulrøtter med rødbetpuré og chevre og honning til forrett, fylt ovnsbakt aubergine til hovedrett og glasert banan med vaniljeis til dessert.
Ukens siste vert er lege og skribent Kaveh Rashidi som inviterer sine gjester hjem til Bjølsen. Kaveh serverer aubergine- og valnøttdip med brytebrød til forrett, grillspyd og persisk ris til hovedrett, og safranis med pistasj til dessert.
Olaug Bollestad inviterer Wanda Mashadi, Arve Juritzen og Ingar-Helge Gimle til leiligheten i Oslo. Gjestene blir servert røkelaks-carpaccio til forrett, lammeskank med rotgrønnsaker til hovedrett og nasjonal matskatt fra Røros til dessert.
TV-personlighet Wanda Mashadi inviterer gjestene på Mexicansk aften og sombrero. Det blir kamskjell-carpaccio til forrett, taco med Wandas favoritter til hovedrett og churros med sjokoladesaus til dessert.