Drama, Komedie

Allerud VGS
Kvinnliga kämpar

Norge

Allerud videregående sliter med rykter, dårlig ledelse, ukonsentrerte lærere og svake elever. Nå må rektor snu trenden og gjøre skolen populær igjen, men det er lettere sagt enn gjort.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Velkommen til Allerud
  Drama, Komedie, S1:E1

  Rektor Mikkel får besøk av utdanningsbyråden, som forteller at han må få skolen på skinner igjen, ellers kan jobben hans ryke. Men det er lettere sagt enn gjort.

  NRK TV
 • Episode 2 - Slagord
  Drama, Komedie, S1:E2

  Skolen skal kåre et nytt slagord og ha Åpen Dag på Allerud for å lokke til seg nye elever. Rektor er fast bestemt på å vinne slagordkonkurransen, og miljøarbeider Viljar sliter med å få til forberedelser til Åpen Dag samtidig som tanta hans skal begraves.

  NRK TV
 • Episode 3 - Verdensblikk
  Drama, Komedie, S1:E3

  Rektor Mikkel har funnet en vennskapsskole i Afrika de kan samle inn penger til, noe som vil sette Allerud i et godt, veldedig lys. Mikkel har fått god kontakt på e-post med en rektor i Nigeria, men etter at pengene ble overført har det vært veldig vanskelig å få tak i ham.

  NRK TV
 • Episode 4 - Spissern
  Drama, Komedie, S1:E4

  Rektor Mikkel og avdelingsleder Eva har intern maktkamp på Allerud, som resulterer i at Mikkel tar inn en eldgammel eksamensvakt. Curlingbarn-eleven Emily stiller til elevrådsvalg, og lærer Benni må ta en vanskelig avgjørelse.

  NRK TV
 • Episode 5 - Rektorbytte
  Drama, Komedie, S1:E5

  Allerud leverer dårlig i en ny rapport om psykisk helse, og rektor utfordrer elevene på at de tåler for lite. Resultatet blir et rektor-elev-bytte der Mikkel får føle elevens press, og eleven Emily får være rektor. De eldre lærerne blir body-shamet og prøver å holde seg unna bakverk, mens Nico og...

  NRK TV
 • Episode 6 - Klassebilde
  Drama, Komedie, S1:E6

  Det skal tas nye årbokbilder på Allerud, og lærerne hinter om at rektor Mikkel ser mye kjipere ut nå enn for to år siden. Mikkel må komme i form på rekordtid for årets bilde, og får hjelp av gymlærer Alex og helsesøster Irma. Emily vil at elevene skal få velge egne temaer for klassebildene, mens ...

  NRK TV
 • Episode 7 - Planleggingsdag
  Drama, Komedie, S1:E7

  Rektor og lærerne har planleggingsdag på Allerud, og rektor pusher hardt på at de skal gjøre noe sosialt etter det obligatoriske opplegget. Gymlærer Alex skulker, og får hjelp av Emily for å lage en viral hit så han kan beholde bil-sponsen sin.

  NRK TV
 • Episode 8 - En ny start
  Drama, Komedie, S1:E8

  Skoleskiltet på Allerud ramler ned rett ved rektor, som opplever en nær-døden-opplevelse. Denne opplevelsen resulterer i en feiring av livet, Allerud og fremtiden.

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer