DramaKrim

Besatt

5.2IMDbNorge

Detektivene Sander Holm og Max Sørensen etterforsker en merkelig sak der fire gutter blir funnet døde. Snart blir begge hjemsøkt av fryktelige mareritt, og må spørre seg selv hva de faktisk jakter på.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Åler
  Drama, Krim, S1:E1

  Fire gutter blir funnet døde i et forlatt basseng og detektivene Sander Holm og Max Sørensen etterforsker saken. De oppdager snart at en femte gutt er involvert,men han har forsvunnet uten spor.

  Viaplay
 • Episode 2 - En rød tråd
  Drama, Krim, S1:E2

  Det viser seg at den femte gutten, Jabrill, kan knyttes til en drapssak som Max' kone Asha har jobbet med, og at Jabrill hadde en mistenkt besøkende like før han forsvant.

  Viaplay
 • Episode 3 - Døren
  Drama, Krim, S1:E3

  Den drepte jusstudenten viser seg å ha koblinger til prostitusjon. Et tips fører Max til et hemmelig sted i skogen, hvor han finner noe han ikke ventet.

  Viaplay
 • Episode 4 - Ventetiden
  Drama, Krim, S1:E4

  Døren må granskes av en spesialstyrke før etterforskningen kan fortsette. Max stiller spørsmål ved Sanders taktikk, og mens Sander konfronterer Bo, lurer Asha på hva hennes klient Magnus skjuler.

  Viaplay
 • Episode 5 - Razziaen
  Drama, Krim, S1:E5

  Max handler i rent sinne og risikerer å ødelegge karrieren sin. Max innrømmer for Asha hvorfor han føler skyld for sin sønns død. Max og Sander er på jakt etter en menneskehandler.

  Viaplay
 • Episode 6 - På alvor
  Drama, Krim, S1:E6

  Både Sander og Max opplever voldsomme hallusinasjoner som blir til virkelighet. Etterforskningen av Sander fortsetter, og bildene av ham i hjemmet til menneskehandleren får en uventet forklaring.

  Viaplay
 • Episode 7 - Sannheten
  Drama, Krim, S1:E7

  Etterforskningen viser seg å ha større koblinger til Sanders fortid enn man først trodde. Asha lurer på om ekteskapet hennes kan reddes, og Bo innrømmer sannheten om hjerneskaden sin.

  Viaplay
 • Episode 8 - Innsjøen
  Drama, Krim, S1:E8

  Max og Sander konfronterer Noah, som sender dem til sjøen. Her blir de begge tvunget til å stå ansikt til ansikt med marerittene som hjemsøker dem. Bo følger etter Max og Sander til sjøen.

  Viaplay
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer