Andrew Zimmern utforsker kulinariske skatter i Uruguays hovedstad, Montevideo. Han smaker blant annet på et smørbrød med skivet kjøtt, som blir kalt chivito.
Andrew Zimmern besøker Guayaquil i Ecuador for å utforske lokale retter. Han smaker på alt fra krabbe til dumpling med biter av svinekjøtt.
Andrew Zimmern utforsker Bermudas kjøkken, en britisk øy med karibisk sjel. Han smaker blant annet på fiskesuppe og klippehummer.
Andrew Zimmern tar turen til Nord-Carolina for å utforske lokale retter i Raleigh, Durham og Chapel Hill. Her finner han en spennende matscene som er inspirert av sør.
Andrew Zimmern prøver biff og martini, thai-dampet fisk og persisk iskrem i Hollywood.
Andrew Zimmern tar turen til Santa Monica i California for å utforske lokale retter. Han smaker blant annet på kinesisk kyllingsalat og flere retter med sjømat.
Andrew setter fokus på Bangkoks eksotiske smaker og måltider som er skapt for å deles. Han smaker blant annet på røkt fisk og curry.
Andrew Zimmern tar turen til Phuket i Thailand for å utforske lokale retter. Han smaker blant annet på sterk curry og godteri.
Andrew Zimmern tar turen til Kyoto i Japan for å utforske lokale retter. Han smaker på høytidsmat, kosemat og konfekt.
Andrew utforsker lokale retter i Kanazawa i Japan, en moderne by med mange tradisjoner. Kanazawas matkultur er upåvirket av masseturisme, og Andrew får blant annet smake på sushi der lokale krabber er i fokus.
Andrew Zimmern utforsker det multikulturelle kjøkkenet i Phoenix i Arizona. Sterk påvirkning fra Mexico er tydelig i retter som chilaquiles og pazole, men byen byr også på Napoli-pizza og populære Sonoran-pølser.
Andrew Zimmern tar turen til Las Vegas i Nevada for å utforske lokale retter. Han får blant annet smake på kalv med parmesan og retter fra Thailand.
Andrew Zimmern tar turen til Hawaii for å utforske lokale retter. Han smaker blant annet på lau lau, loco moco og huli-kylling.
Andrew bestemmer seg for å prøve Tahitis signaturretter. Den kulinariske reisen begynner med polynesisk ceviche, før han går videre for å smake på ferskvannsreker i søt karri- og kokossaus.
Andrew Zimmern utforsker lokale retter i Puerto Vallarte, Mexicos berømte ferieby. Han får blant annet smake på marinert svin, tradisjonell pozole og fiskespyd med mojosaus.
Andrew Zimmern utforsker maya- og spanskinspirerte retter i Merida i Mexico. Han får blant annet smake på langstekt svinekjøtt og ostekuler fylt med kjøtt.
Andrew Zimmern utforsker den rike matkulturen i El Paso i Texas. Her smaker han på alt fra tradisjonelle fajitas og menudo til taquitos og entomatadas.
Andrew utforsker den mangfoldige matkulturen i Californias East Bay-område. Han smaker blant annet på kinesiske dim sum, indisk panipuri, meksikanske tacos og amerikansk soulfood.
Andrew Zimmern drar til paradisøya Aruba, hvor han blant annet hengir seg til nederlandsk ertesuppe, mektig sjømatstuing og cashew-kake.
Andrew nyter kraftige, tropiske smaker på den karibiske øya Curacao. Øyas matretter har et internasjonalt preg, og Andrew smaker på både afrikanske gryteretter og hollandsk ost.
Andrew smaker på Iberico-skinke, gazpacho og svinesandwicher i Sevilla i Spania.