Historisk drama, Krig

Catch-22

7.8IMDbUSA

Det er andre verdenskrig, og på en solfylt øy i middelhavet ligger en amerikansk flybase hvor soldatene må utføre livsfarlige oppdrag som deres ambisiøse befal og et absurd militært byråkrati pålegger dem.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Episode 1
  Historisk drama, Krig, S1:E1

  Kaptein John Yossarian er blant dem som flyr stadig flere livsfarlige tokt over Italia, takket være den ærgjerrige oberst Cathcart. Yossarian har fått nok, men legen Doc forklarer regelen med Catch22.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2 - Episode 2
  Historisk drama, Krig, S1:E2

  Yossarian prøver å slippe flere oppdrag ved å sykmelde seg, men søster Duckett aner uråd. Milo planlegger å tjene en slant på krigen, mens Yossarian og Nately drar på perm til romantiske Roma. Clevingers fly forsvinner inn i en sky.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3 - Episode 3
  Historisk drama, Krig, S1:E3

  Yossarian tar drastiske midler i bruk slik at angrepet mot Bologna blir utsatt, og siden lurer han Cathcart til å tro at byen allerede er erobret, men alt går ikke etter planen.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4 - Episode 4
  Historisk drama, Krig, S1:E4

  Yossarian og Orr hjelper Milo med forretninger over hele verden, og Yossarian begynner etterhvert å skjønne hvor stor innflytelse Milos imperius har.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 5 - Episode 5
  Historisk drama, Krig, S1:E5

  Etter det forrige tragiske oppdraget får Yossarian refs av Cathcart, men han kan ikke straffe han uten selv å havne i dårlig lys. Milo gir Yossarian skyss til Roma for å lete etter Clara.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 6 - Episode 6
  Historisk drama, Krig, S1:E6

  Tilbake på basen er Yossarian på sykehus for å komme til hektene igjen. Milo vil snakke om sine investeringer i bomull og stål, og har nyheter om den forsvunne Orr.

  TV2 Play
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer