Krimdrama

Clarice

6.6IMDbUSA

Agent Clarice Starling vender tilbake til arbeid for å jage seriemordere og seksuelle overgripere, omtrent et år etter hendelsene i Nattsvermeren.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - The Silence Is Over
  Krimdrama, S1:E1

  Ett år etter hendelsene i Nattsvermeren blir spesialagent Clarice Starling rekruttert fra sitt laboratorium til en nystiftet FBI-enhet for å etterforske en serie brutale drap.

  Viaplay
 • Episode 2 - Ghosts of Highway 20
  Krimdrama, S1:E2

  Clarice og teamet reiser til Bailyton, Tennessee, hvor en militsgruppe har skutt en føderal agent. For Clarice betyr reisen at hun blir nødt til å håndtere smertefulle barndomsminner.

  Viaplay
 • Episode 3 - Are You Alright?
  Krimdrama, S1:E3

  Clarice er fast bestemt på å avdekke hvem som ansatte leiemorderen som ligger bak de tre River-mordene.

  Viaplay
 • Episode 4 - You Can't Rule Me
  Krimdrama, S1:E4

  Etter drapet på en mistenkt ved Buzzard's Point blir Clarice og ViCAP etterforsket av spesialagent Anthony Herman. Ardelia rekrutteres for å hjelpe ham, noe som skaper friksjon mellom de to vennene.

  Viaplay
 • Episode 5 - Get Right With God
  Krimdrama, S1:E5

  Clarice blir dopet ned og bundet til en sykeseng av en medisinsk seriemorder. Mens teamet er uvitende om hvor hun er, må Clarice holde ut fysisk tortur og medikamenter som forårsaker hallusinasjoner.

  Viaplay
 • Episode 6 - How Does It Feel to Be So Beautiful
  Krimdrama, S1:E6

  Clarice går til Ruth Martin for å bli gjeninnsatt og blir blandet inn i en overdådig middag. I mellomtiden prøver Ardelia og ViCAP-teamet å identifisere mannen som hjalp Marilyn.

  Viaplay
 • Episode 7 - Ugly Truth
  Krimdrama, S1:E7

  Kroppen til en savnet tenåring blir funnet begravet i betong, og Clarice samarbeider med Ardelia for å etterforske to sørgende familier for å kunne identifisere morderen.

  Viaplay
 • Episode 8 - Add-a-Bead
  Krimdrama, S1:E8

  ViCAP etterforsker det mistenkelige selvmordet til en medisinstudent med utenlandsk visum. Krendler samler i hemmelighet inn en DNA-prøve fra mannen han mistenker skal ha angrepet Clarice i Woodhaven.

  Viaplay
 • Episode 9 - Silence Is Purgatory
  Krimdrama, S1:E9

  Etter at ViCAP knytter River-mordene til et farmasøytisk selskap, søker Clarice hjelp fra Julia, en motvillig informant. I mellomtiden drar Catherine hjemmefra for første gang for å møte sin forlovede.

  Viaplay
 • Episode 10 - Motherless Child
  Krimdrama, S1:E10

  Catherine Martin drar til Carney's Point i New Jersey for å konfrontere Lila Gumb, moren til Buffalo Bill. Ruth rekrutterer Krendler og ViCAP for å spore henne opp.

  Viaplay
 • Episode 11 - Achilles Heel
  Krimdrama, S1:E11

  Clarice peiler seg inn på den som står bak River-mordene. Når Julia informerer ViCAP om det forestående salget av selskapet, går ViCAP til Alastor for å forhindre at kompromitterende bevis blir ødelagt.

  Viaplay
 • Episode 12 - Father Time
  Krimdrama, S1:E12

  ViCAP raider Alastor Pharmaceuticals. Clarice får et raserianfall og slår til en annen agent, og leverer så villig inn skiltet og pistolen. ViCAP avdekker hele sannheten om River-mordene.

  Viaplay
 • Episode 13 - Family Is Freedom
  Krimdrama, S1:E13

  Mens ViCAP avdekker Alastors hemmeligheter, blir Clarice fanget i et dyreforsøksanlegg hvor hun finner trafikkerte kvinner i fangenskap. ViCAP og Ardelia samarbeider for å finne Clarice.

  Viaplay
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer