Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - What Loneliness
  Drama, Thriller, S1:E1

  Den unge analytikeren Joe Turner finner ut at CIA har brukt en av algoritmene hans for å spionere på amerikanske statsborgere. Overvåkingen resulterer i en terrorplan som truer flere millioner menneskeliv.

  TV2 Sumo
  Viaplay
  +1
 • Episode 2 - The Solution to All Problems
  Drama, Thriller, S1:E2

  Joe klarer å flykte fra kontoret og spør seg hvem han kan stole på. Han henvender seg til Bob Partridge, samtidig som en arbeidsgruppe får i oppdrag å etterforske massakren. Sam er usikker på neste trekk, fullt klar over at hans beste venn er i fare.

  TV2 Sumo
  Viaplay
  +1
 • Episode 3 - A Good Patriot
  Drama, Thriller, S1:E3

  Nyheten om massakren blir kjent. Bob prøver å finne en alliert etter å ha innsett at han må løsrive seg fra operasjonen for å finne Joe. Reuel graver i Maes observasjoner om Sams oppførsel i det siste.

  TV2 Sumo
  Viaplay
  +1
 • Episode 4 - Trapped in History
  Drama, Thriller, S1:E4

  Joe må flykte med Kathy når arbeidsgruppen nærmer seg. Marty mistenker at det er en muldvarp i gruppen, og Reuel tviler stadig mer på Bobs lojalitet. Joes jakt på svar fører ham til to viktige personer fra fortiden.

  TV2 Sumo
  Viaplay
  +1
 • Episode 5 - A Diamond With a Flaw
  Drama, Thriller, S1:E5

  Reuel og Marty håper at Caleb Woolf kan være nøkkelen til å pågripe Joe, mens Bob prøver å få informasjon fra Joubert. Samtidig blir en plan iverksatt i Riyadh.

  TV2 Sumo
  Viaplay
  +1
 • Episode 6 - No Such Thing
  Drama, Thriller, S1:E6

  Mae sliter med ubesvarte spørsmål om ektemannens død, og Caleb forteller Joe om CIA-kilden sin. Joubert og Boyd oppdager noe viktig når veiene deres møtes ved Kathys hus.

  TV2 Sumo
  Viaplay
  +1
 • Episode 7 - Within a Dark Wood
  Drama, Thriller, S1:E7

  Nok en person med et nært forhold til Joe blir funnet død. Bob forteller Sharla om sin teori om massakren, og Iris gir Mae informasjon som setter begges liv i fare.

  TV2 Sumo
  Viaplay
  +1
 • Episode 8 - A Question of Compromise
  Drama, Thriller, S1:E8

  Joe fortsetter å pusle sammen bevisene, og Bob foretar en pågripelse med Reuels tillatelse. Nathan konfronterer Gareth, og Iris gir Mae ny informasjon om Sam og Elden.

  TV2 Sumo
  Viaplay
  +1
 • Episode 9 - Death Is the Harvest
  Drama, Thriller, S1:E9

  Deacons traumatiske fortid havner i fokus, Mae oppdager noe skremmende, og Sharla jakter på Joubert. Bob vurderer mulighetene sine, og Joe ber Janice og Caleb om hjelp når målet med planen blir avslørt.

  TV2 Sumo
  Viaplay
  +1
 • Episode 10 - Mistrust Blossoms
  Drama, Thriller, S1:E10

  Ny episode. Dramathrillerserie, 2018. Sesong 1. Episode 10/10. Amerikansk dramathrillerserie om ung CIA-analytiker som opplever at en forferdelig terrorplan setter idealismen hans på prøve.

  TV2 Sumo
  Viaplay
  +1