Se trailer

Krimdrama

Deputy

6.2IMDbUSA

Når sheriffen i Los Angeles County dør, utløser det en eldgammel regel fra ville vesten. Denne regelen utpeker den mest usannsynlige mannen til å overta jobben. Denne mannen er Bill Hollister.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Se trailer
  Episode 1 - Graduation Day
  Krimdrama, S1:E1

  Når LA Countys nyvalgte sheriff dør, blir Bill Hollister plutselig drevet inn i rollen og må lede en av de største politistyrkene i verden. Bill er ikke redd for å sparke inn dører, men han er helt på bærtur når det kommer til personalmøter.

  Viaplay
 • Se trailer
  Episode 2 - Outlaws
  Krimdrama, S1:E2

  Bill sliter med å venne seg til det nye ansvaret som sheriff, og nekter å holde seg borte fra feltet når en forbryter som han har en personlig forbindelse til dukker opp igjen.

  Viaplay
 • Se trailer
  Episode 3 - 10-8 Deputy Down
  Krimdrama, S1:E3

  Etter at en mystisk skyteepisode fører til at en av deres egne blir såret, legger Bill og teamet ut på jakt for å finne skytteren, mens Charlie prøver å finne ut hva som egentlig skjedde.

  Viaplay
 • Se trailer
  Episode 4 - 10-8 Firestone
  Krimdrama, S1:E4

  Under et ikke-sanksjonert raid på en trafikkring i Los Angeles, står Bill plutselig overfor en kvinne fra sin fortid. Charlie er ivrig etter å komme tilbake til feltet, og får i oppdrag å patruljere med Joseph, den ene personen hun gjerne vil unngå.

  Viaplay
 • Episode 5 - Black & Blue
  Krimdrama, S1:E5

  Når Josephs barndomsvenn blir urettmessig anklaget av LAPD, ber han Bill om hjelp. Paula blir satt i en tøff posisjon når sykehuset gir henne ansvaret for å gjøre personalkutt,

  Viaplay
 • Episode 6 - Do No Harm
  Krimdrama, S1:E6

  Mens Paula jobber på fengselsykehuset blir hun tvunget til å utføre en livreddende operasjon, med en pistol siktet mot seg. Bill jobber for å ivareta sikkerheten til alle involverte.

  Viaplay
 • Episode 7 - Search And Rescue
  Krimdrama, S1:E7

  Ettersom hele redningstjenesten er opptatt på grunn av en brann, fører en bilulykke politiet ut på et søk og redningsoppdrag etter en kidnappet jente.

  Viaplay
 • Episode 8 - Selfless
  Krimdrama, S1:E8

  Når en hjemløs veteran blir drept, må Cade kjempe mot følelser fra fortiden. Samtidig tvinger drapet Bill til å ta stilling til det komplekse og kontroversielle spørsmålet om hjemløshet i Los Angeles.

  Viaplay
 • Episode 9 - Entitlements
  Krimdrama, S1:E9

  Når en rekke innbrudd rammer velstående hjem i West Hollywood, kjemper Bill for at ofrene skal få rettferdighet uavhengig av deres økonomisk status.

  Viaplay
 • Episode 10 - School Ties
  Krimdrama, S1:E10

  Når en av Charlies lærlinger fra det lokale biblioteket blir involvert med en gjeng, får Charlie med seg hele teamet for å redde livet hennes.

  Viaplay
 • Episode 11 - Paperwork
  Krimdrama, S1:E11

  Når Charlie og Joseph arresterer en mann som er på vei for å gjøre en stor narkohandel, får de med seg et større problem enn forventet tilbake til stasjonen.

  Viaplay
 • Episode 12 - Agency
  Krimdrama, S1:E12

  Charlie, Joseph og Carter etterforsker en sak som blir mer og mer komplisert, mens Bishop og Cade finner en forbindelse til et drap de aldri hadde sett komme.

  Viaplay
 • Episode 13 - Sesongavslutning - Bulletproof
  Krimdrama, S1:E13

  Når informanter som jobber for sheriffavdelingen begynner å dø over hele Los Angeles, må alle samarbeide for å finne lekkasjen.

  Viaplay
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer