Se trailer

DramaThriller

Devils
Diavoli

7.1IMDbItalia

Like etter at han blir tilbudt en forfremmelse, blir den uredde tradingsjefen Massimo mistenkt for drap. Det viser seg snart at drapsanklagen er en del av en større sammensvergelse mot ham, og Massimo må kjempe for å renvaske navnet sitt.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Drama, Thriller, S1:E1

  Massimo Ruggero er tradingsjef i London og blir snytt for en etterlengtet forfremmelse etter en uventet skandale. Like etterpå blir han hovedmistenkt i en mordetterforskning.

 • Episode 2
  Drama, Thriller, S1:E2

  Massimo føler seg forrådt av Dominic, og legger en plan for å hevne seg. Planen vil skape trøbbel for NYL, men rett før den settes i gang, finner Massimo ut at Dominic skjuler noe.

 • Episode 3
  Drama, Thriller, S1:E3

  Massimo prøver å finne bevis for at Dominic jobber for Libyas diktator, Gaddafi. Han blir hjulpet av Sofia, en argentinsk hacker som også har noe uoppgjort med NYL. Samtidig vekker Massimo interesse hos politibetjent Vicky Bale.

 • Episode 4
  Drama, Thriller, S1:E4

  Massimos medhjelpere faller i fellen Dominic har satt opp for å prøve å redde banken. Massimo er i ferd med å få vite hvorfor Dominic nektet ham forfremmelsen, men plutselig blir Vickys etterforskning stanset.

 • Episode 5
  Drama, Thriller, S1:E5

  Dominic avslører at han vet om det som skjedde mellom Nina og Massimo. Massimo blir suspendert fra stillingen som tradingsjef etter at ting nesten går galt med den irske banken.

 • Episode 6
  Drama, Thriller, S1:E6

  Massimo har en karrierekrise. Han gjør en avtale med Vicky om å få tilgang til de hemmelige dokumentene i bytte mot Duvals arrestasjon. Senere innser Massimo at han har en personlig forbindelse med Sofias døde bror.

 • Episode 7
  Drama, Thriller, S1:E7

  De hemmelige dokumentene viser at NYL har hatt et forbudt banksamarbeid med globale implikasjoner. Massimo mistenker at komplottet har forårsaket kollegaens død, og nå frykter han for sitt eget liv.

 • Episode 8
  Drama, Thriller, S1:E8

  Massimo drar tilbake til Italia for å slutte fred med sin syke far og konfronterer samtidig indre demoner som har plaget ham i mange år. I London legger Dominic press på en av Massimos kollegaer i jakten på en ny alliert.

 • Episode 9
  Drama, Thriller, S1:E9

  Massimo inngår en overraskende allianse med Subterranea i håp om å hacke NYLs servere og finne avgjørende bevis mot Dominic. Samtidig innser Massimo og Sofia at Duval har tenkt å bruke skandalen for å fremme egne interesser.

 • Episode 10
  Drama, Thriller, S1:E10

  Massimo er tilbake på topp etter å ha renvasket seg for alle mordmistanker. Sofia får se en helt ny side av sin nye venn og tar en følelsesladet beslutning med konsekvenser for dem begge.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer