Thriller

Dirigenten

6.7IMDbLitauenSverige

En ung finansmann trekkes inn i en spiral av hevn, svik og død i 1990-tallets Russland.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Thriller, S1:E1

  Året er 1999, og den svenske finansmannen Tom Blixen jobber for en investeringsbank i Moskva. Han er ung og ambisiøs, men posisjonen hans er truet. Når vennen Fredrik ber om hjelp, ser Tom en mulighet for at begge kan få revansje.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2
  Thriller, S1:E2

  På tross av det som har skjedd, er Tom fast bestemt på å fullføre Neftnik-handelen. Han fortsetter mot neste mål, men morderne ligger ett steg foran. Samtidig hjemsøkes Fredrik av sin mørke fortid, og fremtiden ser enda mørkere ut.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3
  Thriller, S1:E3

  Tom blir pågrepet og avhørt av statsadvokat Skurov, samtidig som Fredrik desperat prøver å stoppe handelen. Tom begynner å miste kontrollen over situasjonen og drar på hemmelig oppdrag til den upålitelige oljegiganten RusOil.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4
  Thriller, S1:E4

  Skurovs etterforskning står i stampe etter nye instrukser fra høyere hold. Han innser at saken strekker seg langt inn i maktens korridorer. Fredrik vet at han og Olga må flykte, men planene forpurres av et voldsomt angrep.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 5
  Thriller, S1:E5

  Tom drar til Sverige for å finne sannheten og klarer å unngå et kidnappingsforsøk når fortiden innhenter ham. Skurov er hardt presset og blir beordret til å pågripe Tom for enhver pris. Olga forstår at hun ikke er trygg noe sted.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 6
  Thriller, S1:E6

  Tom jages av fiender fra alle hold. Rebecka har fått vite hans mørkeste hemmelighet og prøver seg på dobbeltspill, men i Moskva er det ingen enkle veier. Skurov nærmer seg målet, men Olgas tålmodighet er slutt, og hun tar saken i egne hender.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 7
  Thriller, S1:E7

  Olga risikerer livet for å få hevn. Skurov overlister utpresserne sine og oppdager at sannheten er mer skremmende enn han hadde trodd. Rebecka blir utsatt for et overfall og oppdager at hun selv er mistenkt. Tom spiller ut sitt siste kort.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 8
  Thriller, S1:E8

  Skurov forstår hvem som står bak mordene, samtidig som han innser at Tom er i fare. Alt står på spill når Tom, Skurov og Rebecka legger en siste plan for å stoppe morderen.

  TV2 Play
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer