Drama, Krim

Elven

Norge

En liten jente finner en likdel i elva, noe som viser seg å være et uløst mord i et større internasjonalt, politisk spill med tråder tilbake til den kalde krigen.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Drama, Krim, S1:E1

  En liten jente som leker ved Djupelv finner rester av et lik. Familien vil ikke innblandes i noe og tipser politiet anonymt, men senere samme dag rømmer jenta hjemmefra og forsvinner på mystisk vis. Politimannen Thomas Lønnhøiden forsøker å finne ut hva som skjuler seg i traktene rundt elven, men...

 • Episode 2
  Drama, Krim, S1:E2

  På tross av advarsler begynner Thomas å etterforske Siljas død. Han oppdager at jenta kan ha kommet inn på Forsvarets områder via en underjordisk gang, og avdekker et tilsynelatende nedlagt sagbruk som skjuler makabre hemmeligheter.

 • Episode 3
  Drama, Krim, S1:E3

  Under en pågripelse, blir en mistenkt mann skutt og drept av en rekrutt før politiet rekker avhøre ham. Etteretningstjenesten legger lokk på saken og skyver Thomas og Mia ut på sidelinjen, men Mia får tak i helt ny informasjon som snur saken på hodet. Det finnes en sammenheng mellom Thomas' famil...

 • Episode 4
  Drama, Krim, S1:E4

  Finnes det en sammenheng mellom en hemmeligstemplet flyulykke fra den kalde krigen og sakene som politiet etterforsker i dag? Flere spor peker mot Thomas' egen familie, men noen er besatt av å forhindre ham i å avsløre sannheten.

 • Episode 5
  Drama, Krim, S1:E5

  Thomas og Mia avslører at flere i Politiet og i Forsvaret er med på å skjule en stor skandale fra den kalde krigen. De rømmer bygda med spesialsoldater i hælene, bestemte på å dra til Russland for å avdekke hele sannheten.

 • Episode 6
  Drama, Krim, S1:E6

  Mia og Thomas har flyktet fra bygda, og er på vei til Russland for å finne den beryktede dobbeltagenten som sendte 19 norske sivilister til døden. Men noen ligger etter dem, og situasjonen blir ekstremt dramatisk idet de blir tatt igjen.

 • Episode 7
  Drama, Krim, S1:E7

  Thomas og Mia har tatt seg over grensen til Russland, en samtale med en pensjonert agent kaster nytt lys over sannheten om Thomas' familie. Ingenting er som han trodde, alt han trodde han visste viser seg å ha vært løgn.

 • Episode 8
  Drama, Krim, S1:E8

  Mysteriet rundt Siljas død oppklares, høyt oppe på fjellet ligger løsningen - en grufull hemmelighet Forsvaret har forsøkt å dekke over i alle år.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer