Drama, Krim

Eyewitness

USA

Tenåringen Lukas Hallenbeck ser ut til å ha alt, men innerst inne tviler han på sin seksualitet. Da han møter Phillip, kommer nye følelser til overflaten og de starter et forhold. Men livene deres blir snudd på hodet da de blir vitne til et mord.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Buffalo '07
  Drama, Krim, S1:E1

  Tenåringene Philip og Lukas kysser hverandre for første gang, i ly av mørket, ute i skogen. Plutselig kommer det en bil, og de blir vitner til et mord. Guttene tør ikke fortelle om det de har sett, mens etterforskningen ledes av Philips fostermor.

 • Episode 2 - Bless the Beast and the Children
  Drama, Krim, S1:E2

  Mordvitnene Philip og Lukas tør ikke fortelle om det de har sett. De finner bevis for at morderen fremdeles er i live. Helen må kjempe for å unngå at saken skal påvirke forholdet til ektemannen Gabe. Samtidig får FBI-styrken en ny sjef.

 • Episode 3 - Bella, Bella, Bella
  Drama, Krim, S1:E3

  Helen ber om hjelp fra Kamilah Davis for å finne Bella, et mulig vitne. Philip og Lukas skulker skolen for å dra på nattklubb i New York. Det blir på ingen måte slik Lukas hadde forestilt seg det. Philip og Lukas tør ikke fortelle noen om mordene.

 • Episode 4 - Crème Brulée
  Drama, Krim, S1:E4

  Ryan prøver å sette en stopper for videre etterforskning. Ekteskapet til Helen og Gabe blir satt på en prøve, og hennes mistanker får Philip til å avsløre en hemmelighet. Lukas forårsaker en skandale for å få slutt på homoryktene på skolen.

 • Episode 5 - The Lilies
  Drama, Krim, S1:E5

  Ryan griper inn i en obduksjon, idet Helen begynner å nærme seg sannheten. Philip får overraskende besøk av moren sin, og Lukas kjemper med angst etter mordene i skogen.

 • Episode 6 - The Yellow Couch
  Drama, Krim, S1:E6

  Helen leter etter mordvåpenet, men Kamila drar henne plutselig inn i et desperat søk etter Sita. Lukas har den perfekte sponsoravtalen innen rekkevidde, men det vil kreve et bedrag å hale den i land.

 • Episode 7 - They Lied
  Drama, Krim, S1:E7

  Omsider begynner Lukas og Philip å godta følelsene de har for hverandre. Helen finner nye bevis for at morderen fra hytta er i live og fremdeles utgjør en fare. Hun ber om hjelp fra Ryan til å beskytte Lukas.

 • Episode 8 - The Larsons' Dog
  Drama, Krim, S1:E8

  Ryan prøver å sjarmere Kamilha for å komme nærmere Lukas. Mens hun er på sporet etter morderen, utvikler Helen et uventet følelsmessig bånd til Ryan, og Gabe oppdager noe nytt om konas mystiske fortid.

 • Episode 9 - Savior Unknown
  Drama, Krim, S1:E9

  Ryan prøver å skjule sporene etter ham, mens Helens mørke fortid truer både ekteskapet hennes og muligheten hun har for å beskytte familien sin.

 • Episode 10 - Mother's Day
  Drama, Krim, S1:E10

  Helen fortviler da hun oppdager hvem som er drapsmannen. Da hun også får vite at Philip og Lukas er savnet, blir det et kappløp mot klokka for å finne dem før det er for seint.