DramaThriller

Fartsblind
Fartblinda

7.1IMDbSverige

Økonomijournalisten Beatrice Farkas undersøker et tips hun mottar som kan felle en stor bank, hvor Peder av Rooth er visedirektør. En natt vekkes hun av en sms. En av hennes beste venner, som jobber i banken, har falt ut fra balkongen sin.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1 - Episode 1
  Drama, Thriller, S2:E1

  Bea er på Malta for å skrive om det hypede kredittselskapet Easy. Plutselig støter hun på Peder. Han har sonet fengselsstraffen sin og har fått et jobbtilbud med koblinger til nettopp Easy.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2 - Episode 2
  Drama, Thriller, S2:E2

  Det oppstår en interessekonflikt hos Dagbladet når Bea ber om å få fortsette gravingen. Bea lar seg ikke stoppe, men oppsøker Jonas' mor for å få mer informasjon. Samtidig takker Peder ja til å bli ny direktør i BIAB.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3 - Episode 3
  Drama, Thriller, S2:E3

  Bea kommer i kontakt med Together Casinos storspillere. Hun infiltrerer møtene deres og innser snart at mange av dem låner penger fra samme selskap, Easy. Samtidig forsøker Thulin å presse Pierre Eckervik til å avbryte samarbeidet med BIAB.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4
  Drama, Thriller, S2:E4

  Bea blir invitert på seiltur av Peder og sønnen hans, Hampus, men Peder har baktanker. På turen roter Peder i Beas veske og forstår at hun er på sporet av ham. Samtidig innser han at han fortsatt har sterke følelser for Bea.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer