Drama, Thriller

Fartsblind
Fartblinda

7.0 IMDb2010 • Sverige

Økonomijournalisten Beatrice Farkas undersøker et tips hun mottar som kan felle en stor bank, hvor Peder av Rooth er visedirektør. En natt vekkes hun av en sms. En av hennes beste venner, som jobber i banken, har falt ut fra balkongen sin.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Q3
  Drama, Thriller, S1:E1

  Journalisten Bea lovet seg selv å aldri blande jobb og privatliv, men hun forelsker seg i den sjarmerende bankdirektøren Peder. Så får hun plutselig får hun et tips om at nettopp hans bank skjuler store problemer.

  NRK TV
  TV2 Sumo
  +2
 • Episode 2 - MMV
  Drama, Thriller, S1:E2

  Beas undersøkelser tyder på at tipset stemmer. Trass i samvittighetskvaler fortsetter hun å grave, men i sin iver etter å få frem sannheten går Bea over streken. Samtidig forstår Peder at Bea har gått bak ryggen på ham.

  NRK TV
  TV2 Sumo
  +2
 • Episode 3 - All In
  Drama, Thriller, S1:E3

  Med Adams hjelp får Bea tak i dokumenter som beviser svindel i ST-banken. Peder gjør alt for å løse bankens problemer før det er for sent, men tradingsjefen Henrik tar en stor risiko og forverrer situasjonen.

  NRK TV
  TV2 Sumo
  +2
 • Episode 4 - Farkas
  Drama, Thriller, S1:E4

  Bea klarer å tolke dokumentene som viser at banken overvurderte kapitalen sin med to milliarder, men møter plutselig motstand. Thulin lover å hjelpe Peder for å løse hans akutte økonomiske problemer.

  NRK TV
  TV2 Sumo
  +2
 • Episode 5 - Jakten
  Drama, Thriller, S1:E5

  Peder forsøker forgjeves å stoppe Beas avsløring, og ST-banken avvikler tradingavdelingen for å dempe kritikken. Otto får Peder til å utpeke Henrik til syndebukk, men det hindrer ikke finanstilsynet i å innlede en etterforskning.

  NRK TV
  TV2 Sumo
  +2
 • Episode 6 - 48 timmar
  Drama, Thriller, S1:E6

  Finanstilsynets etterforskning fører til at banken mister tillatelsen, og Peder ser bare én mulighet for å redde banken fra konkurs. Et salg må til før helgen er omme, ellers risikerer Adam og de andre ansatte å bli ruinert.

  NRK TV
  TV2 Sumo
  +2
 • Episode 7 - Avsked
  Drama, Thriller, S1:E7

  Bea plages av skyldfølelse, og etter et svakt øyeblikk med Peder bestemmer hun seg for å forlate journalistikken. Økokrim starter en forundersøkelse, og Otto sender Waltin for å få tak i et opptak som ikke må lekke ut.

  NRK TV
  TV2 Sumo
  +2
 • Episode 8 - Elefanterna
  Drama, Thriller, S1:E8

  Bea reiser tilbake til jobb for å forsøke å finne ut hva som har skjedd med Henrik, og alt tyder på at det er Otto som står bak. Otto føler at nettet snører seg sammen, og ber Waltin om å stoppe Bea for godt.

  NRK TV
  TV2 Sumo
  +2