Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Red, Red, Red
  Drama, S1:E1

  I en småby på nordkysten av Australia ser Tash og Mott frem til en avkoblende sommer. Så blir de plutselig kalt ut på oppdrag. Begge er frivillige i det lokale brannvesenet, og nå er det alvor.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2 - Everything's Gone
  Drama, S1:E2

  Melkebønder Kath og Duncan vender tilbake til gården sin i kjølvannet av brannen, mens sorg og skyld truer med å rive familien fra hverandre.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3 - Stay or Leave
  Drama, S1:E3

  Tash og Mott bestemmer seg for å hjelpe det lokale brannvesenet i en liten kystby. De forsøker å få turister til å forlate stedet, men en kvinne, Lally, nekter. Hun er fast bestemt på å vente på samboeren sin, Adrian, og redde hjemmet deres.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4 - Christmas Shelter
  Drama, S1:E4

  Det er sent på julaften, og Tash og Mott eskorterer lokalbefolkningen til et forsamlingshus for å søke tilflukt fra brannene som fortsatt herjer over store områder. I det provisoriske evakueringssenteret må de tenke kreativt.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 5 - You're On Your Own
  Drama, S1:E5

  Brannene sprer seg, og danner etter hvert en enorm brann, men det mangler ressurser for å bekjempe den. Ruth og Nawra prøver å redde huset sitt og dyrelivet i området, men brannvesenet lar dem i stikken.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 6 - A Summer Lost
  Drama, S1:E6

  Det er nyttårsaften, og brannene etterlater fullstendig ødelagte byer og lokalsamfunn. Folk ved kysten flykter mot vannet for å søke tilflukt, men brannene kommer stadig nærmere. Er alt håp ute?

  TV2 Play
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer