Drama, Dyr

Den nye dyrlegen
All Creatures Great and Small

Storbritannia

I 1937 leter den nyutdannede James Herriot etter en jobb som dyrlegeassistent i Yorkshire. I landsbyen Darrowby møter han sin arbeidsgiver Siegfried Farnon.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Den nye dyrlegen
  Drama, Dyr, S1:E1

  James Herriot er på et jobbintervju i Yorkshire hos dyrlegen Siegfried Farnon. Den første dagen på jobb blir full av overraskelser.

  NRK TV
 • Episode 2 - Den nye dyrlegen
  Drama, Dyr, S1:E2

  Akkurat når James har begynt å føle seg hjemme i sine nye omgivelser, dukker Siegfrieds lillebror opp. I tillegg møter James den skjønne Helen, og han samler mot til å invitere henne med ut.

  NRK TV
 • Episode 3 - Den nye dyrlegen
  Drama, Dyr, S1:E3

  Det er duket for et veddeløp, og Siegfried håper på å være dyrlege ved Darrowby veddeløpsbanen. Dette er en stilling han har hatt lyst på lenge, og han gjør sitt beste for å gjøre et godt inntrykk på banens sjef, general Ransom.

  NRK TV
 • Episode 4 - Den nye dyrlegen
  Drama, Dyr, S1:E4

  James' forhold til Helen utvikler seg mer og mer. Samtidig forsøker James å forbedre helsen til fru Pumphreys hund Tricki. Fru Hall blir urolig når hun ikke får tak i sønnen sin.

  NRK TV
 • Episode 5 - Den nye dyrlegen
  Drama, Dyr, S1:E5

  James er veterinær på Darrowby Show, hvor han dømmer konkurranser for husdyr og kjæledyr. Det er en mer krevende oppgave en James hadde trodd.

  NRK TV
 • Episode 6 - Den nye dyrlegen
  Drama, Dyr, S1:E6

  Det er bursdagen til James, men stemninga er ikke på topp. Siegfried er syk med influensa, noe som fører til at James har dobbelt så mye arbeid. Tristan prøver å hjelpe sin venn med å finne en måte å redde kuene på.

  NRK TV
 • Episode 7 - Den nye dyrlegen
  Drama, Dyr, S1:E7

  På sjølve julekvelden må James hjelpe nytt liv til verda. Det er tid for ettertanke og nye byrjingar. Og masse misteltein.

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer