Funkyfam

Funkyfam

Reality, Underholdning • Norge

I serien Funkyfam blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd, og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.
0
0

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Vixen Influencer Awards
  Reality, Underholdning, S1:E1

  Vixen influencer awards avholdes i Oslo, og Jørgine er nominert til hele tre priser. Hun tar med seg ektemannen Morten og tvillingbrødrene Emil og Silas på den røde løper, men konkurranseinstinktet er stort og fallhøyden enda større.

 • Episode 2 - La familia
  Reality, Underholdning, S1:E2

  Hele huset står på hodet når Jørgine og familien skal på ferie til Italia for å besøke sine slektninger i San Felice a Cancello. Men først må hun rekke en beinhard treningsøkt med sin utvidede familie, nemlig bestekompisen Vegard Harm.

 • Episode 3 - Viva Italia!
  Reality, Underholdning, S1:E3

  Fremme i Italia er det tid for en fartsfylt ferie, hvor både mat og trening settes like høyt. Jørgine tar med seg Morten til Roma for første gang siden han var der med eksen, og tvillingbrødrene krangler om hvem som er mest italiensk.

 • Episode 4 - Pasta med pappa
  Reality, Underholdning, S1:E4

  Tilbake i Norge har Jørgine en hektisk timeplan med både foredrag og plateinnspilling i studio. Men hennes viktigste prosjekt er en kokebok som hun skal skrive sammen med sin pappa Raffaele. Jørgine og faren har et komplisert forhold.

 • Episode 5 - Tidsklemma
  Reality, Underholdning, S1:E5

  Jørgine sjonglerer etter beste evne hverdagen, som består av både glamorøse fotoshooter og funn av skjeggkre. Hun har begynt å kjenne på at hun kanskje trenger hjelp og får gode råd av mamma Trude, som kommer på et etterlengtet besøk.

 • Episode 6 - Verdens beste mamma
  Reality, Underholdning, S1:E6

  Det er morsdag og Jørgine blir både feiret selv og får i tillegg feire sin egen mamma. Familien holder så et utradisjonelt jobbintervju for å finne den perfekte assistenten til Jørgine.

 • Episode 7 - Hierarkiet
  Reality, Underholdning, S1:E7

  Jørgine reiser tilbake til Ålesund for å besøke mamma Trude og brødrene. Familien har et tydelig hierarki som blir ekstra forsterket når storesøster kommer hjem. Lillebror Noah er ikke like opptatt av trening som resten av familien.

 • Episode 8 - Det som engang var
  Reality, Underholdning, S1:E8

  Noah prøver seg som butikkmedarbeider og får en smakebit på voksenlivet. Jørgine og mamma Trude trener på gamle trakter og mimrer tilbake til tiden da Jørgine bodde i Ålesund. Livet har endret seg mye på svært kort tid.

 • Episode 9 - Slutt å gi meg dårlig samvittighet!
  Reality, Underholdning, S1:E9

  Jørgine har ikke hatt så mye kontakt med pappa i oppveksten. Nå vil hun ha pappa med på bokprosjektet, og inviterer ham med på fotoshoot. Det hun ikke var forberedt på, var hvordan mamma ville reagere.

 • Episode 10 - Dummere, styggere, slemmere
  Reality, Underholdning, S1:E10

  Jørgine og Morten har startet flytteprosessen og det er mye og ta stilling til og enes om når interiør og pakking skal planlegges. Jørgine reiser til Kristiansand for å holde sitt siste foredrag, og der går ikke alt slik hun hadde håpet.

 • Episode 11 - Nytt hus, nye muligheter
  Reality, Underholdning, S1:E11

  Endelig er huset på Jessheim innflytningsklart og hele familien er i sving for å komme i orden. Midt oppi det hele reiser Jørgine, Milano, Trude og tvillingene på treningsreise til Kypros, hvor tvillingene skal debuterer som instruktører.

 • Episode 12 - Debuten
  Reality, Underholdning, S1:E12

  Det er trening og soling som står i fokus på Kypros, vil tvillingene innfri som instruktører? Mamma Trude gjør så godt hun kan som aupair på turen og Jørgine kommer med en sjokkerende avsløring for tvillingene ved bassengkanten.

 • Episode 13 - Dårlig taper
  Reality, Underholdning, S1:E13

  Jørgine er nominert til Publikumsprisen på Gullruten og hun kjenner både på nerver og et press om å finne den perfekte kjolen. Midt oppi det hele må hun på fotoshoot og legge siste hånd på verket i kokeboken.

 • Episode 14 - Den som ler sist, ler best
  Reality, Underholdning, S1:E14

  Det er tid for Gullruten i Bergen, og Jørgine tar med hele familien som støtte. Hun og Vegard Harm er nominert i samme kategori, noe som setter et ekstra press på dagen. For Trude og brødrene er det første gang på rød løper.

 • Episode 15 - Funkychallenge!
  Reality, Underholdning, S1:E15

  Hele familien er med når Jørgine arrangerer Funkygine challenge i Vallhall arena. Dette er norges største treningsevent og både Trude og brødrene må bistå som trenere. Emil og Silas har fått et internasjonalt modelloppdrag.

 • Episode 16
  Reality, Underholdning, S1:E16

  I serien Funkyfam blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd, og her deler de sin hverdag på både godt og vondt.

 • Episode 17
  Reality, Underholdning, S1:E17

  I serien Funkyfam blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd, og her deler de sin hverdag på både godt og vondt.

 • Episode 18
  Reality, Underholdning, S1:E18

  I serien Funkyfam blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd, og her deler de sin hverdag på både godt og vondt.