Thriller

Furia

7.1IMDbNorge

Politimannen Asgeir flytter til en idyllisk by på vestlandet. Etter en lokal konflikt møter Asgeir den mystiske kvinnen Ragna, og snart er de begge fanget i et nettverk av høyreradikale krefter som truer Europa.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Lose Yourself and All is Lost
  Thriller, S1:E1

  Asgeir har nettopp flyttet med datteren sin til en liten, pittoresk by på Vestlandet. Men det er mørke krefter i spill, og snart blandes Asgeir inn i noe langt større enn bare småbykriminalitet.

  Viaplay
 • Episode 2 - The Rabbit Hole
  Thriller, S1:E2

  Asgeir må takle konsekvensene av sine handlinger, og flere problemer følger når en trussel fra fortiden dukker opp igjen. I mellomtiden må Ragna inngå en avtale med Asgeir for å beskytte sin identitet.

  Viaplay
 • Episode 3 - Words Matter
  Thriller, S1:E3

  Planen er iverksatt. Hvor langt er Ragna villig til å gå for å bli en del av gruppen og fortsette sitt oppdrag? Asgeirs identitet har lekket, og nå er verken han eller datteren trygge lenger.

  Viaplay
 • Episode 4 - White Picket Fences
  Thriller, S1:E4

  Når terrorcellen krysser grensen til Tyskland, støter de på et sikkerhetsbrudd. Ragna og Ole må søke tilflukt på landet, der Ragna oppdager hvor innflytelsesrik hennes blogg kan være.

  Viaplay
 • Episode 5 - Biting the Bullet
  Thriller, S1:E5

  Ragna har blitt innelåst i en forlatt fabrikkhall, og hennes identitet er truet. Det er en lekkasje innad i terrorcellen, og Brehme er forberedt på å ta i bruk alle midler for å røyke ut infiltratøren.

  Viaplay
 • Episode 6 - The Red Pill
  Thriller, S1:E6

  Etter at hun ankommer Berlin, kommer Ragna nærmere Ole og lærer mer om ideologien bak cellens plan. Men akkurat når hun tror at hun har kontroll over situasjonen, blir hennes verste frykt til virkelighet.

  Viaplay
 • Episode 7 - The Teutonic Shift
  Thriller, S1:E7

  Ragna må finne Cato og stoppe angrepet Ole har fortalt henne om. Men tiden er i ferd med å renne ut, og hun ser ingen annen utvei enn å krysse en grense hun aldri hadde trodd at hun skulle krysse.

  Viaplay
 • Episode 8 - Fire and Fury
  Thriller, S1:E8

  Angrepet er i gang, og tar en personlig vending. Ragna skynder seg for å finne Ole og stoppe angrepet i tide. Mens Kathi endelig tar saken i egne hender, og går rett til kilden.

  Viaplay
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer