Se trailer

Krimdrama, Miniserie

Gangs of London

8.1 IMDbStorbritannia

Når den ubestridte gangsterkongen Finn Wallace plutselig blir funnet død, oppstår det et maktvakuum. Wallaces tilhengere starter en intens jakt på morderen, samtidig som en brutal gjengkrig truer den skjøre freden i Londons underverden.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  Krimdrama, Miniserie, S1:E1

  For tjue år siden var Finn Wallace den mektigste kriminelle i London. Men etter han ble funnet død, oppstod det et maktvakuum.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 2
  Krimdrama, Miniserie, S1:E2

  Lederen for Kurdish-gjengen er frustrert, mens Elliot finner en forbindelse med familien Dumani. Samtidig gjør Sean en oppdagelse om hans fars morder.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 3
  Krimdrama, Miniserie, S1:E3

  All kriminell virksomhet skal opphøre, men ikke alle følger ordre, og det bryter ut vold etter et raid mot heroinsmugleren Asif Afridi. Elliot styrker kontakten med Dumani-familien, og Sean blir rasende når han oppdager noe nytt om drapet på Finn.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 4
  Krimdrama, Miniserie, S1:E4

  Lale sliter med å velge mellom hjemlandet eller familien. Ed er bekymret over at Sean isolerer seg, og Elliot får i oppdrag å finne ut hva han driver med. Luan drar til Nigeria for å inngå en viktig avtale.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 5
  Krimdrama, Miniserie, S1:E5

  Ed fatter mistanke mot Elliot og bestemmer seg for å sette lojaliteten hans på prøve. Sean inviterer til middag i håp om å oppnå forsoning med Ed. Fristelser og farer lurer rundt hvert hjørne når farlige personer er ute etter Alexander.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 6
  Krimdrama, Miniserie, S1:E6

  Darren har trukket seg tilbake til en avsidesliggende gård og angrer på kaoset han har skapt. Kinney finner ut at en gruppe topptrente leiesoldater er ute etter sønnen hans, og prøver desperat å advare ham før det er for sent.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 7
  Krimdrama, Miniserie, S1:E7

  Sean må gå i skjul og blir konfrontert med ubehagelige sannheter om både familien sin og seg selv. En mørk fristelse oppstår når Sean og Elliot gjennomsøker boligen til en av leiesoldatene.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 8
  Krimdrama, Miniserie, S1:E8

  Alt holder på å falle sammen. Marian er forsvunnet, og Wallace-klanen er blitt frastjålet store pengesummer. Mosi iscenesetter en blodig hevn overfor Luan, samtidig som Elliot og Vicky forbereder sitt neste trekk.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 9
  Krimdrama, Miniserie, S1:E9

  Sean må ta en vanskelig beslutning. Skal han flykte fra byen for godt, eller bli værende og utfordre sin mektige fiende? Luan risikerer alt i forsøk på å uskadeliggjøre Mosi, Floriana griper en ny mulighet, og Elliot opplever et uventet tilbakeslag.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 10
  Krimdrama, Miniserie, S1:E10

  Spillereglene er endret og nye allianser er dannet. Elliot må ta en beslutning som kan påvirke hele fremtiden hans, og Sean oppdager at han har hatt en forræder rett foran øynene hele tiden.

  TV2 Sumo
  C More