Drama, Miniserie

Gold Digger

6.6 IMDbStorbritannia

Den velstående 60 år gamle Julia forelsker seg i Benjamin, en mann som bare er 26 år gammel. Julia kan ha endelig funnet lykken hun alltid har fortjent, men familien mistenker at Benjamin er mer tiltrukket av pengene hennes enn Julia selv.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Her Boy
  Drama, Miniserie, S1:E1

  60 år gamle Julia og 33 år gamle Benjamin møtes ved en tilfeldighet, og begynner å date. Når Julia introduserer ham for sine voksne barn, stiller de spørsmål ved om Benjamins intensjoner er økonomisk motivert.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 2 - Her Daughter
  Drama, Miniserie, S1:E2

  Julia innser at hun er forelsket i Benjamin. Patrick og Della er mistenksomme overfor Benjamin, og følger etter han for å prøve å ta han på fersken, og nekter å tro at han er den han sier.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 3 - Her Rival
  Drama, Miniserie, S1:E3

  Når Julias barn anklager Benjamin for utroskap, truer det med å bryte dem opp. Men når de flytter inn sammen, gror forholdet deres seg sterkere, og Benjamin frir til Julia.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 4 - Her Husband
  Drama, Miniserie, S1:E4

  Når Julia forteller Ted om forlovelsen sin med Benjamin, fører det til uventede konsekvenser. For å beskytte formuen, foreslår Patrick at Julia får Benjamin til å signere en ektepakt.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 5 - Her Baby
  Drama, Miniserie, S1:E5

  Leo flytter inn hos Ted etter en konflikt med moren, og Julia blir mistenksom når det viser seg at Benjamin har prøvd å skjule en viktig del av fortiden sin. Hun bestemmer seg for å dra på en hemmelig utflukt før bryllupet.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 6 - Her Love
  Drama, Miniserie, S1:E6

  Julia har fått vite sannheten om Benjamin, og vurderer å avlyse bryllupet. Benjamin nekter å gi opp før hun har fått høre hans versjon av saken. Teds destruktive atferd resulterer i en dramatisk scene der alle må velge side.

  TV2 Sumo
  C More