Komedie

Hellfjord

2012 • Norge

Politimannen Salmander mister jobben i Oslo og må tilbringe oppsigelsestiden i Hellfjord, et høl av et sted langt nord i landet.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Komedie, S1:E1

  Politimannen Salander forårsaker en politihests død den 17. mai i Oslo, og blir tvangsforflyttet til hølet Hellfjord i Finnmark.

 • Episode 2
  Komedie, S1:E2

  Den omplasserte politimannen Salmander har akkurat funnet et lik på øya, og blir fort overbevist om at det er snakk om et drap. Det er flere mistenkelige personer i det lille samfunnet, men som innflytter og søring får han lite hjelp fra lokalbefolkningen.

 • Episode 3
  Komedie, S1:E3

  Salmander går undercover i Solvik kretsfengsel for å følge et spor i drapssaken. Når hans eneste allierte i fengselet dør av en peanøtt-relatert svelgeulykke, havner Salmander bak lås og slå på ordentlig. Ikke bare må han følge et spor i saken, han må også finne en måte å komme seg ut av fengsel på.

 • Episode 4
  Komedie, S1:E4

  Etter å ha brutt seg ut av Solvik kretsfengsel på spektakulært vis, havner Salmander i nok en vanskelig situasjon. Den lokale journalisten Johanne kommer ham til unnsetning rett før det går skikkelig galt, og sammen nøster de opp tråder som leder til Bosse Nova, stedets lokale fiskebrukeier.

 • Episode 5
  Komedie, S1:E5

  Salmander og Johanne sniker seg inn på Hellfish om natten og kommer over noe merkelig. De overhører Bosse Nova snakke om den beryktede sjøormen Tulla, og den kronisk sjøsyke Salmander bestemmer seg for å trosse frykten for å se nærmere på fenomenet.

 • Episode 6
  Komedie, S1:E6

  Salmanders oppsigelsestid er over, og han blir sendt tilbake til Oslo. Salamander fortsetter å etterforske drapsgåten som sivil. Samtidig i Hellfjord kommer Johanne seg endelig til bunns i Bosse Novas skjulte virksomhet, og avslører en konspirasjon som er større enn de noen gang kunne forestilt seg.

 • Episode 7
  Komedie, S1:E7

  Salmander og Johanne har på hver sin kant avslørt Bosse Novas narkotikavirksomhet. Uten politimyndighet, men bevæpnet med selvtillit og maskingevær kommer Salmander tilbake til Hellfjord for et endelig oppgjør med Bosse på fiskebruket Hellfish.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer