Thriller

Himmelsdalen

Sverige

Den svenske Helena lures til Alpene for å besøke sin tvillingsøster Siri. Når søsteren er vel på plass, forsvinner Siri. Helena blir stående igjen, fanget i søsterens liv som pasient på en klinikk hvor de eksperimenterer på psykopater.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Thriller, S1:E1

  Helena og tvillingsøsteren Siri har lenge levd adskilte liv, men når Siri tar initiativ til en gjenforening, takker Helena ja. Søstrene reiser til et idyllisk hotell i de italienske Alpene, men det viser seg snart at Siri har en skjult agenda.

 • Episode 2
  Thriller, S1:E2

  Helena blir smertelig klar over hva som egentlig pågår i dalen, og prøver desperat å bevise sin sanne identitet, men personalet avviser påstandene hennes som nok et forsøk på manipulering fra Siris side.

 • Episode 3
  Thriller, S1:E3

  Legene er uenige om hvordan de skal tolke Siris plutselige atferdsforbedring. Helena innser at hun kan utnytte medfangenes frykt for Siri, og får vite om en hemmelig organisasjon som kan bane vei for en mulig flukt.

 • Episode 4
  Thriller, S1:E4

  Legenes handlinger tyder på at de begynner å ta Helenas forklaring på alvor, men det viser seg at de egentlig bare ute etter å få bekreftet egne behandlingsteorier. Enzo har forstått at Helena forteller sannheten, og forteller om rømningsplanen sin.

 • Episode 5
  Thriller, S1:E5

  Den unge veiviseren viser seg å være alt annet enn pålitelig, men tilliten til Enzo består. Helena får viktig informasjon om søsteren under samtalene med Silva, og en ny plan for å bevise identiteten sin begynner å ta form.

 • Episode 6
  Thriller, S1:E6

  Helena får for første gang et livstegn fra Siri, som tydeligvis ikke har planer om å komme tilbake. Flukten nærmer seg, men først venter et annet farefullt oppdrag, siden Helena ikke vil forlate dalen uten å ha funnet hammeren.

 • Episode 7 - Episode 7
  Thriller, S1:E7

  Helenas forventninger blir knust når hun mottar nyheten om sin egen død, men plutselig gir Margot henne nytt håp. Samtidig prøver Redpath og Fischer å kvitte seg med bevis i håp om å redde anstaltens omdømme.

 • Episode 8 - Episode 8
  Thriller, S1:E8

  Helena får Silva over på sin side, men det skjer en ulykke når han prøver å forlate anstalten. Nå gjenstår det bare for Helena og Enzo å gjennomføre rømningsforsøket - koste hva det koste vil.