Fisking, Miniserie

Hvorfor biter fisken?

Norge

Rune Gokstad skal delta i en fiskekonkurranse med premier for 1 million kroner, og må finne ut hvorfor fisken biter.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Kystfiske
  Fisking, Miniserie, S1:E1

  Rune starter med bunnfiske fra båt med agn på kroken. Sammen med proff-fisker Asgeir Alvestad, tester han ut agn, og hvilke sanser hos fisken som lett kan trigges. De graver på fjære sjø etter agn for flyndrefisk, og drar på nattfiske etter flatfisk.

  NRK TV
 • Episode 2 - Havfiske og laksefiske
  Fisking, Miniserie, S1:E2

  Rune drar til Mehamn på fiske etter havets dronning. Ved Ålesund akvarium tester han ut om fiskene foretrekker makrell eller akkar, videre ser han på hvorfor laksen i det hele tatt biter på kroken på vei opp gyteelva.

  NRK TV
 • Episode 3 - Isfiske og båtfiske etter gjedde
  Fisking, Miniserie, S1:E3

  Rune tester ut hva som er best av hvit eller rød maggot, på Laksefjordvidda. I Mysen får han svar på hvordan maggotten kan bli rød, når den naturlig er hvit, og han oppsøker en av Norges mest premierte isfiskere, for å få hjelp til valg av utstyr.

  NRK TV
 • Episode 4 - Ørret og harr
  Fisking, Miniserie, S1:E4

  Mark og flue, to av de vanligste agntypene for ørret. Avansert markfiske, såkalt aktivt markfiske i Holselva gir resultater. Rune tar ørret på flue for første gang, og han får oppleve hvordan han kan lokke til seg harren i Trysilelva.

  NRK TV
 • Episode 5 - Millionfisken
  Fisking, Miniserie, S1:E5

  Dagen er her, med fiskekonkurransen Millionfisken. Runes mål er å vinne hovedpremien. Han får både stor kveite og stor torsk, og spenningen er stor ved premieutdelingen. Uansett resultat, i kulissene venter en stor overraskelse.

  NRK TV