Dramakomedie

Idrettsforeldre

Norge

I humor-dramaserien Idrettsforeldre spiller Henrik Elvestad syv ulike mammaer og pappaer til barn og ungdommer som driver med forskjellige sporter.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Episode 1
  Dramakomedie, S1:E1

  Vi møter fotballpappa Magne Eriksen, E-sportpappa Helge Rørsleth og Hilde Møller som har en datter som sliter med å velge den idretten som passer best for henne.

  TV2 Play
 • Episode 2 - Episode 2
  Dramakomedie, S1:E2

  Chris Bøhmer fra Holmenkollåsen er pappa til Carl Arthur som kjører alpint i Heming. Torill Bjønnes har datteren Thea som spiller håndball. På fotballbanen har Magne lagt opp til egentrening for Trym.

  TV2 Play
 • Episode 3 - Episode 3
  Dramakomedie, S1:E3

  Alpinpappa Chris og sønnen Calle pakker bilen for å dra på skisamling. På håndballbanen havner Torill i konflikt med motstanderlaget og så får vi første møte med Jim Falk - pappa til Daniel som driver med BMX-sykling.

  TV2 Play
 • Episode 4 - Episode 4
  Dramakomedie, S1:E4

  E-sportpappa Helge og sønnen Andreas må holde seg våkne om natten for å tilfredsstille Fortnite-fansen. Sara Møller sliter fortsatt med å finne sin idrett.

  TV2 Play
 • Episode 5 - Episode 5
  Dramakomedie, S1:E5

  Håndballmamma Torill er blitt innkalt til et ekstraordinært foreldremøte. Chris Bøhmer har leid halve slalåmbakken for at sønnen, Carl Arthur, skal få optimale treningsforhold.

  TV2 Play
 • Episode 6 - Episode 6
  Dramakomedie, S1:E6

  Magne er spent på om Trym er i startoppstillingen. Kroppsbyggerpappa Lodin klargjør treningsgarasjen før sønnen Oscar kommer hjem, og hos familien Møller knytter det seg stor spenning til hvordan Sara vil trives med sin nye idrett - basketball.

  TV2 Play
 • Episode 7 - Episode 7
  Dramakomedie, S1:E7

  Alpinpappa Chris og sønnen Carl Arthur, skal i møte med rektor på Midtstuen ungdomsskole. Trym er hjemom for å plukke opp treningsklærne som moren har vasket, og hos familien Møller hoper det seg opp med sportsutstyr.

  TV2 Play
 • Episode 8 - Episode 8
  Dramakomedie, S1:E8

  Håndballmamma Torill har kioskvakt, mens E-sportpappa Helge rigger klart til Fortnite-event på kulturhuset. I BMX-butikken Tråkk'n Roll, får Jim Falk hjelp av en av Daniels kompiser til å lage ny nettside.

  TV2 Play
 • Episode 9 - Episode 9
  Dramakomedie, S1:E9

  Det er duket for Chris Bøhmers hovedmål for sønnen Carl Arthurs alpinsatsing - Hovedlandsrennet som avgjør om Calle kommer på juniorlandslaget. Magne og Trym kjører til bortekamp, mens Lodin lager kyllinggryte.

  TV2 Play
 • Episode 10 - Episode 10
  Dramakomedie, S1:E10

  Torill og Thea skal til mormor og se på håndballjentene. I BMX-butikken til Jim Falk tårner problemene seg opp, og klarer Carl Arthur Bøhmer å innfri forventningene til sin ambisiøse alpinpappa?

  TV2 Play
 • Episode 11 - Episode 11
  Dramakomedie, S1:E11

  Lodin er på jakt etter riktig brunkrem før sønnen Oscar skal konkurrere i Sørlandet Open. E-sportpappa Helge prøver seg på en ny karriereretning, og for Trym og Fremad er det duket for den store opprykkskampen.

  TV2 Play
 • Episode 12 - Episode 12
  Dramakomedie, S1:E12

  I siste episode er det duket for Sørlandet Open kroppsbyggerstevne. Fremad spiller om opprykk, men får Trym spille? Og på håndballbanen gjør Torill seg klar for sin tohundrede kamp på rad.

  TV2 Play
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer