Dokumentar, Forbruker

Inside the Factory

Storbritannia

Hvordan er det mulig å produsere 100 ton ost og 12 millioner brød om dagen? Gjennom en unik innsikt bak kulissene i storbritannias største matfabrikker finner vi ut hvordan noen av våre mest elskede matvarer blir laget.

Sesonger og episoder

Sesong 6
  • Sesong 1
  • Sesong 2
  • Sesong 3
  • Sesong 4
  • Sesong 5
  • Sesong 6
Sesong 6
  • Episode 1 - Cider
    Dokumentar, Forbruker, S6:E1

    Gregg Wallace visits the biggest cider factory in the world, which produces more than 350 million litres each year. The scale of production blows his mind, as at each turn he's confronted with huge machinery and incredible processes. Meanwhile, Cherry Healey explores how the factory is creating n...

  • Episode 2 - Socks
    Dokumentar, Forbruker, S6:E2

    To keep their feet nice and warm, the British spend almost 723 million pounds a year on socks. Gregg Wallace visits a sock factory in Leicester that produces one and a half million socks annually. Cherry Healey finds out what causes smelly feet, and Ruth Goodman steps back into the 1980s, when so...

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer