Barneprogram, Drama

Karsten og Petra

2012 • Norge

I barnehagen treffer Karsten en jente som heter Petra. Hun er også ny i barnehagen og føler seg, som Karsten, litt utrygg i begynnelsen. Disse to blir bestevenner.

Sesonger og episoder

Sesong 5
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Sesong 3
 • Sesong 5
Sesong 5
 • Episode 1 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E1

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra passer kattunger. Karsten vil ha et kjæledyr. Maria trenger noen til å ta vare på to kattunger. Karsten og Siri er enige om å passe dem uten først å ha hørt med foreldrene. De har et hemmelig håp om at de kan beholde kattungene.

  NRK TV
 • Episode 2 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E2

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra hos tannlegen. Petra mister sin første tann og hun er overlykkelig når tannfeen kommer. Maria tar Petra med til tannlegen. Karsten og Løveungen blir med som moralsk støtte.

  NRK TV
 • Episode 3 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E3

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra tryller. En tryllekunstner besøker Duestien barnehage. Karsten blir fascinert, og han vil gjerne lære et av triksene.

  NRK TV
 • Episode 4 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E4

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra møter spøkelser. Karsten og Petra leker spøkelser og monstre i barnehagen. Randi forteller om skumle spøkelseshistorier som faren hennes fortalte da hun var liten. Karsten lurer på hvorfor noen liker å la seg skremme.

  NRK TV
 • Episode 5 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E5

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra svømmer. Morfar, Esther og Siri tar med Karsten og Petra til svømmehallen. Der skal Karsten og Petra øve seg til svømmeknappen. Petra har det gøy med å sprute på Karsten, men han liker ikke å få vann i øynene.

  NRK TV
 • Episode 6 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E6

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra leker doktor. Maria er hjemme syk, så Karsten og Petra benytter anledningen til å leke sykepleier og lege. Forkjølelser er veldig smittsomme, og det går ikke lang tid før Frøken Kanin også blir forkjølet.

  NRK TV
 • Episode 7 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E7

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra vasker. Hjemme hos Karsten er det kaos overalt. Harald sier at nok er nok: lørdag er vaskedag. Karsten misliker at de sløser bort en hel lørdag på å vaske. Petra sier at det kan være moro.

  NRK TV
 • Episode 8 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E8

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra får grønne fingre. Petra våkner en morgen og oppdager at Bassa graver opp blomsterbedene. Morfar blir lei seg når han oppdager at blomstene hans er ødelagte. Petra og Karsten vil hjelpe morfar å plante nye.

  NRK TV
 • Episode 9 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E9

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra leker riddere. Det er planleggingsdag i barnehagen og Harald skal passe Karsten og Petra, selv om han egentlig er på jobb i antikvitetsbutikken. Karsten og Petra har det gøy med å undersøke butikken.

  NRK TV
 • Episode 10 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E10

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra på sirkus. Esther tar med Karsten og Petra på sirkus. De ler masse av de morsomme klovnene, og Petra lærer seg at det er helt i orden å le av seg selv og være litt tøysete og rar noen ganger.

  NRK TV
 • Episode 11 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E11

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra klør. Hodelus herjer i Duestien barnehage. Karsten får lus og lærer hvordan man kan bli kvitt dem. Deretter lærer Randi alle barna hvordan lus sprer seg, og hvordan de skal unngå utbrudd i fremtiden.

  NRK TV
 • Episode 12 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E12

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra lager møbler. Hilde må sette sammen en flat pakke fra møbelbutikken. Karsten og Petra lærer å følge instruksjonene og bygger en kommode.

  NRK TV
 • Episode 13 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E13

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra på bondegård. Duestien barnehagen besøker en bondegård. Bonden Steinar lærer Karsten, Petra og de andre å melke kyr. Imens sniker Løveungen og Frøken Kanin seg inn på låven og finner på masse ugagn, de prøver blant annet å melke en ku.

  NRK TV
 • Episode 14 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E14

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra i verdensrommet. Randi tar med seg hunden sin, Laika, til Duestien barnehage. Hun forteller barna at hunden hennes er oppkalt etter den første skapningen som ble sendt opp i verdensrommet. Petra blir lei seg når hun hører historien om romhunden Laika.

  NRK TV
 • Episode 15 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E15

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra danser. Karsten elsker å danse og er fascinert av ballett. Harald tar ham til en ballettklasse. Selv om han har det gøy, liker ikke Karsten at han er den eneste gutten der.

  NRK TV
 • Episode 16 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E16

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra blir syke. Petra får vannkopper, og synes det er kjedelig å måtte være hjemme fra barnehagen. Men så får Karsten også vannkopper og de kan være syke og leke sammen.

  NRK TV
 • Episode 17 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E17

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra i skogen. Barna i Duestien barnehage drar på tur i skogen. Karsten og Petra leker gjemsel med Laika, Randis hund. Randi sier at de ikke må forlate stien, fordi de kan gå seg bort.

  NRK TV
 • Episode 18 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E18

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra i Budapest. Karsten og Petra er på ferie i Budapest. De opplever mange fantastiske og forskjellige steder. Snart befinner de seg et sted på et sted de kjenner godt hjemmefra, en lekeplass.

  NRK TV
 • Episode 19 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E19

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra jobber i butikk. Det er en treg dag i Haralds butikk, så han lar Karsten ta seg av en kunde. Karsten tror at dette er det eneste Harald gjør hele dagen, så Harald forklarer Karsten hvor mye arbeid som ligger bak å drive en butikk.

  NRK TV
 • Episode 20 - Karsten og Petra
  Barneprogram, Drama, S5:E20

  Norsk dramaserie. Sesong 2. Karsten og Petra får en ny venn. Det begynner en ny jente i barnehagen, og Karsten og Petra skjønner at hun er litt annerledes enn de fleste andre. Randi forteller dem at hun har Downs syndrom. Karsten og Petra finner ut at de har mer til felles med den nye vennen enn ...

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer