Se trailer

Action, Drama

Killing Eve

8.3 IMDb2018

“Killing Eve” er basert på novellene til Luke Jennings og handler om to kvinner. Eve er en sylskarp og dyktig sikkerhetsagent i MI5, men hun kjeder seg. Kontorjobben tilfredsstiller ikke drømmen hennes om å være spion. Villanelle er en uforutsigelig, talentfull morder som omgir seg med luksusen som den brutale jobben gir henne råd til. De to ekstremt intelligente kvinnene, begge like besatt av den andre, gir alt i en storslagen katt-og-mus-lek.

Sesonger og episoder

Sesong 3
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Sesong 3
 • Episode 1 - Slowly Slowly Catchy Monkey
  Action, Drama, S3:E1

  Eve prøver å gjenoppbygge livet sitt etter å ha blitt skutt av Villanelle. Villanelle går også videre, til hun blir kontaktet av en gammel fiende. Carolyn blir undergravd på jobben, og Kenny klarer ikke å la etterforskningen av De 12 ligge.

  HBO Nordic
 • Episode 2 - Management Sucks
  Action, Drama, S3:E2

  Eve og Carolyn er ute av seg. Eve inngår en uventet allianse med Kennys kolleger ved Bitter Pill. Villanelle syns at ledelse er oppskrytt.

  HBO Nordic
 • Episode 3 - Meetings Have Biscuits
  Action, Drama, S3:E3

  Villanelle tar på seg en jobb som tar henne tilbake til London. Carolyns Moskva-kontakter kommer til nytte når Eve og Bitter Pill-teamet oppdager et potensielt spor til De tolv. Konstantin er under press fra alle sider.

  HBO Nordic
 • Episode 4 - Still Got It
  Action, Drama, S3:E4

  Eve prøver å skvære opp med Niko. Villanelle får gode nyheter om sin forestående forfremmelse, men hun klarer ikke å riste av seg følelsen av at det er noe som mangler i livet hennes. Dasha prøver å finne en løsning på Villanelles uberegnelige atferd.

  HBO Nordic
 • Episode 5 - Are You from Pinner?
  Action, Drama, S3:E5

  Villanelle vender hjem til Moder Russland for å prøve å finne familien sin. Kanskje en ny forbindelse til røttene kan gi henne det som har manglet i livet hennes.

  HBO Nordic
 • Episode 6 - End of Game
  Action, Drama, S3:E6

  Mens etterforskningen fortsetter, finner Carolyn ut at det blir holdt tilbake informasjon av hennes nærmeste. Eve finner en ledetråd som kan føre henne nærmere Villanelle.

  HBO Nordic
 • Episode 7 - Beautiful Monster
  Action, Drama, S3:E7

  Carolyn er frustrert over manglende framgang i etterforskingen og lar de rundt seg få svi. I mellomtiden fokuserer Eve på Villanelle og finner en ledetråd som viser at hun kan være på et svært usannsynlig sted.

  HBO Nordic
 • Episode 8 - Are You Leading or Am I?
  Action, Drama, S3:E8

  Konstantin prøver å stikke av. Carolyn har muligens endelig funnet det hun har lett etter. Eve og Villanelle prøver å finne ut hvordan fremtiden deres ser ut. Sammen eller hver for seg.

  HBO Nordic