Kongen av Gulset

Kongen av Gulset

Komedie, Samfunn • Norge

En humorserie hvor komiker Jonis Josef gir oss et innblikk i hvordan det er å vokse opp som muslim. Han tar oss med til sin egen barndom, og forteller historier det er lett å kjenne seg igjen i.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Kongen av Gulset
  Komedie, Samfunn, S1:E1

  Det er første dag på ungdomsskolen, og Jonis er klar for å starte kampen for å sitte på kongetronen på ungdomsskolen. Men ting skal fort vise seg å ikke gå helt hans vei, når bestekompisen Charky plutselig havner i sosseklassa sammen med den beryktede Kollmyrgjengen.

  NRK TV
 • Episode 2 - Kongen av Gulset
  Komedie, Samfunn, S1:E2

  Jonis og Charky har blitt uvenner, og når de begge vil stille til valg som elevrådets første svarte elevrådsleder blir det bråk. Begge går dog i Mugabes fotspor, inn i en verden av kampfiksing og korrupsjon, så utfallet blir et litt annet enn det de begge så for seg.

  NRK TV
 • Episode 3 - Kongen av Gulset
  Komedie, Samfunn, S1:E3

  Gutta på skolen har laget en liste over skolens peneste jenter, og som selvutnevnt konge må selvfølgelig Jonis bli sammen med den peneste jenta på skolen. Det er bare det at Charky var først ute med å kapre henne, så Jonis må pugge seg gjennom boka "The Game" for å prøve få henne på kroken.

  NRK TV
 • Episode 4 - Kongen av Gulset
  Komedie, Samfunn, S1:E4

  Hibo har fått seg type i tiende klasse, og med det får gjengen innpass på tiendeklassefest. De står overfor det store spørsmålet: Skal de begynne å drikke for å virke kule og gå inn i haram sammen, eller tør de stå imot?

  NRK TV
 • Episode 5 - Kongen av Gulset
  Komedie, Samfunn, S1:E5

  Det er tid for juleball på Gulset ungdomsskole, og i den anledning arrangeres det talentkonkurranse. Jonis får med seg byens beatmaster for å lage et rått diss-track mot Charky, men når talentkvelden kommer får Jonis kalde føtter. Skal han virkelig disse sin tidligere bestevenn for å bli kongen a...

  NRK TV
 • Episode 6 - Kongen av Gulset
  Komedie, Samfunn, S1:E6

  Jonis må ta et viktig valg som kan få konsekvenser for vennskapet med Charky. Valget fører til at noen vender han ryggen, mens resten av ballet hyller han som den kongen han ønsker å være. Men - når han til slutt prøver å fikse vennskapet til Charky, ender alt i grøfta.

  NRK TV
 • Episode 7 - Kongen av Gulset
  Komedie, Samfunn, S1:E7

  Stand-up-spesial hvor Jonis Josef forteller historier fra både oppveksten på Gulset og livet på veien til kongetronen. Hvorfor rev han ut alle undertøyssidene i elloskatalogen som barn, og hvordan gikk det egentlig da Jonis skulle til USA og bli stand-up-konge, akkurat da Donald Trump hadde innfø...

  NRK TV