Komedie

Kongsvik ungdomsskole

Norge

Vi får møte det rike persongalleriet på Kongsvik ungdomsskole. Her treffer vi den bertete Kine, sosialt forknytte Victoria, den selvforherligende rektoren Åsa, den konstant sykmeldte hypokonderen Wenche, overpedagogiske Marianne og den selvhøytidelige, pretensiøse emo-gutten André. Felles for dem alle er at de spilles av én kvinne: Lene Kongsvik Johansen.Velkommen til Kongsvik ungdomsskole!

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  Komedie, S1:E1

  Vi møter den bertete eleven Kine, som er langt mindre intelligent enn hun selv tror. I tillegg hilser vi på den sosialt forknytte Victoria, som synes det er vrient å være ny i klassen, selv etter halvannet år.

 • Episode 2
  Komedie, S1:E2

  Kine ser frem til å bli valgt som elevrådsrepresentant for tredje år på rad, mens Wenche sliter når hun både må ta vikartimer såvel som rette engelskstiler. Emogutten André strever med matte, mens Marianne forsøker å få elevenes oppmerksomhet.

 • Episode 3
  Komedie, S1:E3

  Rektor Åsa mottar lærernes evalueringer av henne, Kine kupper elevrådsmøtet der valg av skolegenser står på agendaen, og André blir anbefalt ekstraundervisning i matte. Victoria gleder seg til å jobbe med gruppearbeid.

 • Episode 4
  Komedie, S1:E4

  Victoria sliter med å bli en del av klassemiljøet. Kine blir innkalt til elevsamtale, Marianne er på kurs sammen med andre lærere og André får beskjed om at hvis han skjerper seg i matte, får han opptre med en egen sang på skoleavslutningen.

 • Episode 5
  Komedie, S1:E5

  Karaktersnittet på Kongsvik ligger under landsgjennomsnittet, og rektor Åsa ser seg nødt til å handle raskt. Samtidig jobber Kine med et foredrag om konsentrasjonsleirene under 2. verdenskrig, Wenche blir kalt inn hos inspektør Vigdis.

 • Episode 6
  Komedie, S1:E6

  Marianne tester ut rollespill, og deler inn klassen i nazister og jøder. Kine oppdager på Facebook at venninnene har vært sammen med Emilie på fritiden og erklærer krig. Rektor Åsa synes den tidligere rektoren får vel mye oppmerksomhet.

 • Episode 7
  Komedie, S1:E7

  En YouTube-video med massakretrusler mot ungdomsskolen oppdages. Åsa forsøker å være en sterk leder mens Wenche vil overbevise politiet om at en i tiendeklasse står bak. Kine er på opptaksprøve til danselinjen og André blir innkalt til politiavhør.

 • Episode 8
  Komedie, S1:E8

  Det er siste skoledag før sommerferien. Åsa blir kalt inn på teppet hos etaten og Kine får karakterkortet. Victoria både gleder og gruer seg til å lese i årboken, Marianne tar et siste farvel med elevene sine og Wenche er sykemeldt på ubestemt tid.