Dramakomedie

Melk

Norge

De nyfødte babyene til Ingri og Mathilde forveksles på fødestua. Begge er ufrivillig alenemødre og da håndverkere har skrudd av vannet i leiligheten til Mathilde, foreslår Ingri at Mathilde og barnet kan flytte inn i Ingris hus.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Melk
  Dramakomedie, S1:E1

  Kaos oppstår når Ingri og Mathildes nyfødte babyer forveksles på fødestua. Da håndverkere har skrudd av vannet i leiligheten til Mathilde, foreslår Ingri at Mathilde og barnet kan flytte inn i Ingris hus.

  Viaplay
 • Episode 2 - Melk
  Dramakomedie, S1:E2

  Som nybakte mødre må Ingri og Mathilde høre på rådene fra helsesøster, til tross for at de kan virke noe snåle. Videre sliter Ingri med morsmelkproduksjonen, og må ta gamle kjerringråd til nytte. Mathilde slipper nyheten om den nyankomne verdensborgeren til faren. Mathilde og Ingri drar på babysa...

  Viaplay
 • Episode 3 - Melk
  Dramakomedie, S1:E3

  Ingri blir kjent med barselgruppa, som er opptatt av parabener og økologiske smokker. Mathilde henger seg med, og bringer en litt alternativ virkelighet inn i gjengen. Mathilde søker på stillingen som parkvakt i Pasvik i Finnmark.

  Viaplay
 • Episode 4 - Melk
  Dramakomedie, S1:E4

  Mathilde må til sjekk hos en usedvanlig kjekk gynekolog. Ingri får besøk av svigerforeldrene. Mathilde vil ut i date-gamet igjen, og lager en profil på Tinder og får en match med en tidligere Paradise Hotel-deltaker.

  Viaplay
 • Episode 5 - Melk
  Dramakomedie, S1:E5

  Mathilde og Ingri skal på babysvømming, med Stine som sjåfør. Bilkjøring er nok det eneste som får babyen til Ingri til å sove. Mats og Mathilde tar forholdet til nye høyder. Ingri og Stine knytter bånd, til Mathildes fortvilelse.

  Viaplay
 • Episode 6 - Melk
  Dramakomedie, S1:E6

  Mathilde skal på ungdomsskolereunion, og sliter en smule med å passe inn i sine pre-fødsel-klær. Ingri og Mathilde drar på spa for å slappe av, for Ingri mangler søvn sårt. Jentene møter på en realitystjerne, og Mathilde søker en mojo-bekreftelse.

  Viaplay
 • Episode 7 - Melk
  Dramakomedie, S1:E7

  Ingri blir begymret for om Henrik er autist. Dåpsplanleggingen foregår for fullt. Ingri sørger for at alle gjestene skal blir fornøyde, og Mathilde bestemmer seg for å trassdøpe barnet sitt.

  Viaplay
 • Episode 8 - Melk
  Dramakomedie, S1:E8

  Dåpsdagen er endelig her. Mathilde er notorisk treig og Ingri er ruset på valium, så her blir det hastverk for å rekke seremonien i kirka. Den blir litt annerledes, kan man vel si. En ubehagelig sannhet ser dagens lys, takket være Tante Gina.

  Viaplay
 • Episode 9 - Melk
  Dramakomedie, S1:E9

  Mats sover på sofaen til Mathilde, og Ingri er forbanna over gårsdagen. Mats er blitt kastet ut av Stine, og tante Gina har overnattet på puben. Ingri og Mathilde ender opp i en heftig krangel, noe som ender opp i at den ene pakker sekken og stikker.

  Viaplay
 • Episode 10 - Sesongavslutning
  Dramakomedie, S1:E10

  Ingri tar turen til hjembyen Moss, og drikker seg stupfull. Mathilde føler seg voksen for første gang i livet sitt. Ingri tar et oppgjør med fortiden, og ser fremover i stedet for bakover. Mathilde får orden på livet sitt, og gjør et pussig huskjøp.

  Viaplay
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer