Underholdning

Mercur

Danmark

Rocken kommer til Danmark på slutten av femtitallet og tre venner forsøker å omgå det statlige radioapparatet med sin egen Radio Mercur.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - En for alle og to for en femmer!
  Underholdning, S1:E1

  Pop- og rockmusikk-entusiasten Flemming, som studerer juss, møter forretningsmannen Jan Irsinger og raskt oppstår drømmen om å bryte statens radiomonopol. Sammen vil de gi unge i Danmark nye toner.

 • Episode 2 - De lytter til Radio Mercur
  Underholdning, S1:E2

  I den nyinnkjøpte villaen som skal fungere som radiostudio, er det hektisk i forkant av premieren på Radio Mercur. Jan og Preben hyrer folk ved å stjele dem fra mer etablerte medier. Flemming får problemer med å balansere jobben med sine studier.

 • Episode 3 - Julens glade farver
  Underholdning, S1:E3

  Julen er like rundt hjørnet, og Anne-Marie jobber hardt på Radio Mercur. Dette gir henne plusspoeng hos Schiøler, men gjør det vanskelig å få tilværelsen som alenemor til å gå opp. Flemming på sin side har nedprioritert jusstudiene.

 • Episode 4 - Røremaskinernes Rolls Royce
  Underholdning, S1:E4

  Etter å ha droppet eksamen i skatterett og brutt med foreldrene sine, flytter Flemming inn i kjelleren i radiovillaen. En avisartikkel om Danmarks mest ettertraktede ungkar setter Jan i søkelyset, og får Lily til å presse på for å få noen barnebarn.

 • Episode 5 - Alle i samme båd
  Underholdning, S1:E5

  1960 er like rundt hjørnet, og på Radio Mercur feires dette med et brak av en nyttårsfest. Anne-Marie har nettopp flyttet inni egen leilighet, og Gitte har kommet hjem fra Paris. Reklamepengene strømmer inn til Radio Mercur.

 • Episode 6 - The Twist
  Underholdning, S1:E6

  Et halvt år har gått siden nyttårsaften, og Flemming og Anne- Marie har flyttet sammen. Schiølers alkoholmisbruk setter Anne-Marie på prøve, mens Flemming er blitt radioens mest populære disc-jockey.

 • Episode 7 - Generalprøve
  Underholdning, S1:E7

  Et stort radioshow som skal innvie det nye Mercur-teateret er under forberedelse. De interne konfliktene ligger imidlertid som en tikkende bombe under Radio Mercur. I forsøket på å redde både generalprøven og kanalen, lover Jan med sin vanlige optimisme mer enn han kan holde.

 • Episode 8 - Lex Mercur
  Underholdning, S1:E8

  Radio Mercur og DCR kjemper intenst om både lyttere og annonsører, mens Jan kjøper leilighet for å overtale sin hemmelig kjæreste Petter til å flytte sammen med ham. Presset fra DRC går også ut over familielivet hos Flemming og Anne-Marie.

 • Episode 9 - Stå aldrig til søs
  Underholdning, S1:E9

  Radio Mercur gjør seg klare for sin siste sending. Mens de andre radiopiratene forbereder seg på fremtiden, nekter Jan å akseptere at radioen stenger. Hans maniske kamp for at radiostasjonen skal overleve, sliter på forholdet til Petter.

 • Episode 10 - Over til fjenden
  Underholdning, S1:E10

  Jans skjebne legger seg som en tung sky over restene av Radio Mercur, men Flemming slår et siste slag for radioen. De får raskt støtte fra kanalens mange venner, og snart fyller tonene fra ulovlig pop-musikk luften igjen, til Falks frustrasjon.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer