KrimThriller

Modus

6.7IMDbSverige

Kriminalpsykolog Inger Johanne Viks jakter en iskald morder som har et oppdrag.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1 - Episode #2.1
  Krim, Thriller, S2:E1

  Ingvar og det svenske politiet forbereder seg på at USAs president, Helen Tyler, skal komme på statsbesøk. Gleden over at den nyvalgte presidenten er i Stockholm blir kortvarig da hun forsvinner på mystisk vis.

  Disney+
  Netflix
  Viaplay
 • Episode 2 - Episode #2.2
  Krim, Thriller, S2:E2

  Svensk politi setter inn alle ressurser i letingen etter den amerikanske presidenten. Inger Johanne innser at fortiden er i ferd med å innhente henne, når Ingvar blir svensk kontaktperson for Warren Schifford.

  Disney+
  Netflix
  Viaplay
 • Episode 3 - Episode #2.3
  Krim, Thriller, S2:E3

  Inger Johanne må stålsette seg for å kunne samarbeide med Warren. Kulturforskjellen mellom svensk politi og FBI blir mer og mer åpenbar når sporene etter presidenten leder til den døde livvakten Hunter Russell.

  Disney+
  Netflix
  Viaplay
 • Episode 4 - Episode #2.4
  Krim, Thriller, S2:E4

  Ingvar og Inger Johanne innser at de ikke kan stole på andre enn hverandre, når de forstår hvem som lekker informasjon fra det svenske politiet. Samtidig settes privatlivet deres på prøve når Warren igjen innynder seg hos Inger Johanne.

  Disney+
  Netflix
  Viaplay
 • Episode 5 - Episode #2.5
  Krim, Thriller, S2:E5

  Inger Johanne oppdager at hun blir forfulgt, og oppsøker Hedvig for å få hjelp. Brikkene begynner å falle på plass og Inger Johanne får en idé, som gjør at hun bestemmer seg for å ta saken i egne hender.

  Disney+
  Netflix
  Viaplay
 • Episode 6 - Episode #2.6
  Krim, Thriller, S2:E6

  Warren sliter med å få resten av FBI til å lytte til hans teori om hvorfor presidenten er forsvunnet. Inger Johanne havner i en svært vanskelig situasjon når Helen Tyler ikke vil bli funnet av omverdenen.

  Disney+
  Netflix
  Viaplay
 • Episode 7 - Episode #2.7
  Krim, Thriller, S2:E7

  Ingvar må samarbeide med Warren for å ha en sjanse til å finne Inger Johanne og Helen Tyler. Inger Johanne begynner å forstå hva som ligger bak presidentens forsvinning, og at meget farlige krefter fortsatt er ute etter dem.

  Disney+
  Netflix
  Viaplay
 • Episode 8 - Episode #2.8
  Krim, Thriller, S2:E8

  Svensk politi og FBI vet nå hvor Helen Tyler befinner seg, men kommer de tidsnok frem? Presidentens datter Zoe får vite en hemmelighet og gjør noe lite gjennomtenkt.

  Disney+
  Netflix
  Viaplay
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer