Reality, Reise

Norske rednecks i Syden

Norge

Norske Rednecks reiser til Syden, nærmere bestemt Gran Canaria. Noen gleder seg, mens andre er litt mer skeptiske til å reise så langt fra hjembygda.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Episode 1 - Episode 1
  Reality, Reise, S2:E1

  Norske Rednecks er igjen klare for syden, og denne gangen går turen til den greske øya Kreta. Daniel og Hilde skal på romantisk kjærestetur, hvor kropp og helse står i fokus, mens Erik Röv og moren Edel gjør seg klare til familietur.

  Dplay
 • Episode 2 - Episode 2
  Reality, Reise, S2:E2

  Daniel og Hilde sliter med å leve sunt allerede på feriens første dag. Erik Röv tar med seg moren Edel og farsan nedover til Kreta, mens Øystein og Monica som allerede befinner seg på øya drar på shopping. De ser etter amerikanske ting.

  Dplay
 • Episode 3 - Episode 3
  Reality, Reise, S2:E3

  Erik, Edel og farsan leier bil og drar inn til et marked i Chania. Erik må få reparert skinnvesten sin. Daniel og Hilde har snart toårsdag så Daniel må ut og kjøpe overraskelsesgave. Samtidig går Øystein bokstaveligtalt bananas.

  Dplay
 • Episode 4 - Episode 4
  Reality, Reise, S2:E4

  Daniel og Hilde legger ut på en liten roadtrip, og det blir en innholdsrik affære. Erik, Edel og farsan er på shopping i Chania, mens Øystein og Monica er fascinert over byens mange kirker.

  Dplay
 • Episode 5 - Episode 5
  Reality, Reise, S2:E5

  Daniel og Hilde begynner å finne seg til rette på Kreta, og ender til og med opp på en lokal bygdefest. Redneck-tvillingene Svein Roger og Stig Vidar skal på tur, og tar med seg Svein Rogers ti år gamle sønn, Jonathan.

  Dplay
 • Episode 6 - Episode 6
  Reality, Reise, S2:E6

  Hilde er tom for truser så Daniel hjelper henne med å kjøpe inn nye. Erik Röv tar med seg foreldrene på tur med hest og kjerre, mens healeren Øystein prøver å helbrede Redneck-tvillingene Svein Roger og Stig Vidar som begge lider av skeiv nese.

  Dplay
 • Episode 7 - Episode 7
  Reality, Reise, S2:E7

  Väinö og Gunn-Berit holder på å forsove seg, men ankommer Kreta til slutt. De skal bo i en egen villa med svømmebasseng som selvfølgelig må innvies. Daniel og Hilde er kjøttmette, så de prøver seg som vegetarianere for en dag. Erik Röv og foreldrene får massasje på stranden.

  Dplay
 • Episode 8 - Episode 8
  Reality, Reise, S2:E8

  Redneck-tvillingene bygger flåte av bambus, mens Erik Röv tar med moren Edel og farsan på nudiststrand. Øystein og Monica besøker en spøkelsesby hvor de prøver å jage vekk noen onde ånder.

  Dplay
 • Episode 9 - Episode 9
  Reality, Reise, S2:E9

  Väinö og Gunn-Berit drar på piknik i kjent redneck stil, mens Erik tar med seg moren Edel og farsan på båttur.

  Dplay
 • Episode 10 - Episode 10
  Reality, Reise, S2:E10

  Daniel og Hilde har vært sammen i to år, noe som må feires med gaver og romantikk. Erik Röv tar med seg foreldrene på en biefarm, mens redneck-tvillingene overleverer en gave til Øystein og Monica.

  Dplay
 • Episode 11 - Episode 11
  Reality, Reise, S2:E11

  Väinö og Gunn-Berit er turister i Chania, mens Erik Röv tar med seg moren Edel og farsan i Kloster. Daniel og Hilde avtaler en fisketur med en lokal greker.

  Dplay
 • Episode 12 - Episode 12
  Reality, Reise, S2:E12

  Healeren Øystein ønsker å ta med kona Monica ut på en romantisk middag. Det har han aldri gjort før, så han setter i gang med forberedelsene. Erik Röv tar med seg foreldrene på sneglefarm.

  Dplay
 • Episode 13 - Episode 13
  Reality, Reise, S2:E13

  Endelig er det Kristian og Monika sin tur til å ankomme Kreta, og med seg på slep har de Roger Damdam og Minikongen Kurt. De treffer Väinö og Gunn-Berit, som inviterer dem til pool-party senere i uken.

  Dplay
 • Episode 14 - Episode 14
  Reality, Reise, S2:E14

  Erik Röv får besøk av kameraten sin, Vegard, på Kreta. Begge er single så de har bestemt seg får å feriere sammen. Väinö og Gunn-Berit besøker en raki-farm for å se hvordan greske kollegaer jobber. Daniel og Hilde er på fisketur med en lokal fisker.

  Dplay
 • Episode 15 - Episode 15
  Reality, Reise, S2:E15

  Kristian og Monika drar på stranda med Damdam og Kurt. De skal prøve seg på stand up padle, og noen er flinkere enn andre. Väinö og Gunn-Berit gjør innkjøp og forberedelser til festen de skal arrangere.

  Dplay
 • Episode 16 - Episode 16
  Reality, Reise, S2:E16

  Erik Röv tar med foreldrene på olivenfarm, mens Monica tatoverer navnet til Øystein på armen. Daniel og Hilde er i Chania hvor de kjøper noe helt spesielt.

  Dplay
 • Episode 17 - Episode 17
  Reality, Reise, S2:E17

  Kokken Nikolai og kompisen Frode ankommer Kreta. Begge er veldig glade i mat, så de har store planer om å utforske hva øya har å tilby på det området. Kristian og Monika har oppsøkt en gullsmed hvor de kan lage sine helt egne gifteringer.

  Dplay
 • Episode 18 - Episode 18
  Reality, Reise, S2:E18

  Väinö og Gunn-Berit arrangerer pool-party i villaen sin. Nikolai og Frode bestemmer seg for å lage en treretters middag til de lokale gatekattene, men først må de innhente råvarer.

  Dplay
 • Episode 19
  Reality, Reise, S2:E19

  Jarle og Rita ankommer Kreta, og de er klare for fest og moro med resten av gjengen. Ferien til redneck-tvillingene er snart over, og siste dagen bestemmer de seg for å prøve fiskelykken med hjemmelaget fiskestang og spyd.

 • Episode 20
  Reality, Reise, S2:E20

  Kristian lurer med seg Monika på en romantisk, men mindre vellykket piknik ved havet. Øystein og Monica prøver behandlingsbenken de fikk av tvillingene på tilfeldige forbipasserende.

 • Episode 21
  Reality, Reise, S2:E21

  Rune og Henriette ankommer øya til Daniel og Hildes store glede. Kokken Nikolai har endelig alt han trenger for å kunne tilberede en treretters middag til de lokale gatekattene.

 • Episode 100 - Trailer
  Reality, Reise, S2:E100

  Hatten er på, og kofferten er lastet med spekepølse, strips, gaffateip og raggsokker, alt som behøves når en ekte redneck skal ut på tur. Denne gang går turen til Kreta, og blant de reisende er det noen som gleder seg og andre som er skeptiske til å forlate sine vante og trygge omgivelser. Det er...

  Dplay