Offentlig administrasjon, Reality

OSL 24/7

2017 • Norge

Oslo Lufthavn er Norges hovedflyplass. Hver dag og natt jobber 15 000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang i 24 timer. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E1

  Grensekontrollen stopper en øst-europeisk dame med et uklart formål for sitt besøk i landet, mens vekterne stopper en tyv som serverer dem løgner. Et lysanlegg på rullebanen har mistet strømmen, og det er viktig å finne feilen før den mørklegges.

 • Episode 2
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E2

  Brann-og redningsmenn rykker ut etter melding om hjerteinfarkt, der minuttene er kritiske. Tollvesenet avdekker flere sendinger med kjemisk fremstilt dop. To menn med falske bilskilter og mye penger i kofferten holdes igjen av grensekontrollen.

 • Episode 3
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E3

  Tyveri i taxfree-butikken setter i gang en intens jakt på flyplassen. Tykk tåke skaper store forsinkelser, og en mann uten oppholdstillatelse skal transporteres tilbake til sitt hjemland.

 • Episode 4
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E4

  En mann med falsk ID blir stoppet av grensekontrollen. Tollvesenet finner flere pakker med narkotiske tabletter. Flyteknikker Leroy må undersøke flere feil på et allerede forsinket fly.

 • Episode 5
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E5

  Brann og redningsetaten frykter det lekker gass fra et fly etter at en stuer har fått et illebefinnende. Assistansetjenesten får et svært stressende oppdrag da de må hjelpe 16 rullestolbrukere av et fly på kort tid.

 • Episode 6
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E6

  Et ekstremt snøvær skaper forsinkelser og kaos på flyplassen i avgangshallen rammes tusenvis av passasjerer og flytårnet jobber på spreng for å holde flyt i trafikken. På rød sone i tollen må flere hunder inspiseres for å få slippe inn i landet.

 • Episode 7
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E7

  Tyvfangerne er på jakt etter en person som har slippet unna med tyveri fire ganger, vil de endelig få stoppet tyven? En passasjer med flyskrekk kommer ut for kraftig turbulens. Airport patrol må rydde opp i et fugleproblem.

 • Episode 8
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E8

  Et stygt benbrudd fører til utrykning hos brann- og redningsetaten. Tollvesenet mistenker de har funnet GHB i en leveranse fra utlandet. Pass og reisedokumenter må under lupen hos politiets grensekontroll.

 • Episode 9
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E9

  En overstadig beruset mann oppfører seg truende og havner i håndgemeng med politiet. Narkotikahunden Norris gjør flere markeringer under en kontroll. Vi følger et moskushode gjennom SAS cargo og frem til Longyearbyen.

 • Episode 10
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E10

  Grensekontrollør Anne forsøker å avdekke en ung kvinne fra Ukrainas formål med å komme til Norge. En person har segnet om på et toalett og brann og redning rykker ut. Et stort cargofly kan inneholde narkotika og inspiseres av tollvesenet.

 • Episode 11
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E11

  En forlatt koffert må sjekkes for sprengstoff av flyplassenes vektere. En tyv som har stjålet på tre flyplasser i Europa blir til slutt stoppet av tyvfangerne. Politiet må hjelpe en mann uten penger å komme seg videre til Trondheim.

 • Episode 12
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E12

  En av de tiltalte som skal ha planlagt norgeshistoriens største ran på Gardermoen, skal på befaring på Oslo lufthavn med forsvarere, statsadvokat og aktor. I sikkerhetskontrollen gir en bagasje utslag på eksplosiver.

 • Episode 13
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E13

  En venninnetur blir avbrutt da tyvfangerne tar en av damene i å stjele. Brann og redning rykker ut etter at en gammel kvinne har falt ned en rulletrapp og slått seg stygt. Vi er med trallebetjent Mehmet på jobb.

 • Episode 14
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E14

  To russiske kvinner vekker mistanke hos grensekontrollørene. Narkohunden Norris er ute og gjør markeringer. En uavklar bagasje skaper utfordringer i lastingen av et fly til Bergen. Et Norwegian-fly har kommet inn med et bremseproblem.

 • Episode 15
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E15

  Tyvefangerne må ut på jakt etter et tyveri i taxfree-butikken. Motoren på en 737-Boeing skal skiftes. Politiets utlendingsenhet skal transportere en kriminell afrikaner tilbake til hjemlandet.

 • Episode 16
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E16

  Valutahunden Duke gjør et stort funn på et fly til Istanbul. Ti av de beste galopphestene i verden skal sendes fra Oslo Lufthavn til Dubai. I tollhallen finner tollerne en mistenkelig pakke som de må se nærmere på.

 • Episode 17
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E17

  Det jaktes på en tyv som har stjålet et par solbriller, og narkohunden Norris markerer på en person som kommer reisende fra Amsterdam.

 • Episode 18
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E18

  Et brev vekker mistanke i tollhallen. En mann med to kofferter fulle av den narkotiske planten khat blir oppdaget av tollerne. Grensekontrollen stopper en kvinne og en ung jente fra Øst-Europa.

 • Episode 19
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E19

  Tollinspektørene gjør et funn på en reisende som narkohunden Norris har markert på. En mann har stjålet fra flere butikker på flyplassen og F.O må ta opp jakten.

 • Episode 20
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E20

  Tyvfanger F.O. mistenker at en tyv er ruset og må velge riktig fremgangsmåte for å ikke eskalere situasjonen. Et rutinemessig vedlikehold av en Dreamliner 787 blir brått dramatisk.

 • Episode 21
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E21

  En kvinne fra Uganda blir holdt igjen av grensekontrollen, og når hennes norske forlovede dukker opp oppstår det konflikt. Samtidig rykker en politipatrulje ut for å undersøke meldinger om en voldshendelse.

 • Episode 22
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E22

  Tyvfanger Roar har observert en dame som stjeler på flyplassen i Bergen og håper at tyven nå er på vei til Gardermoen. Valutahundene Duke og Ted stopper reisende som har med seg for mye kontanter ut av landet.

 • Episode 23
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E23

  Airport patrol og politiet skal pågripe en gruppe asylsøkere som har oppholdt seg ulovlig i Tyskland. Kjetil er ute med narkohunden Norris som markerer på reisende fra København.

 • Episode 24
  Offentlig administrasjon, Reality, S2:E24

  Politiet skal uttransportere en mann som er dømt for organisert kriminalitet tilbake til sitt hjemland. Tollvesenet gjør beslag av et større parti med tørket khat.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer