DokumentarDyr

Predator Bloodlines

USA

Det er gjennom slektslinjene at individene arver nøkkelen til overlevelse. Kampen for å overleve er universell, men det er kampen om å definere arten som gjør disse seks dyrene og familiene deres spesielle.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - A Leopard's Tale
  Dokumentar, Dyr, S1:E1

  En ung leopard lærer seg å jakte alene etter å ha mistet moren og søsteren som ettåring. Nå stilles han imidlertid overfor utspekulerte slektninger, og må bevise at han, trass alle utfordringene, slett ikke er en noen einstøing.

 • Episode 2 - A Lion Legacy
  Dokumentar, Dyr, S1:E2

  Hun leder en fryktinngytende flokk med løvinner som har spesialisert seg på bøffeljakt. Men den årlige dyrevandringen går gjennom territoriet deres, så flokken er nødt til å tilpasse seg og finne nye byttedyr.

 • Episode 3 - The Sisterhood
  Dokumentar, Dyr, S1:E3

  Hun har noen helt spesielle kjennetegn og leder en flokk med fem nært beslektede løvinner og de seks ungene deres. De takler alle utfordringer som en sammensveiset gruppe, som den vanskelige bøffeljakten.

 • Episode 4 - The Clan
  Dokumentar, Dyr, S1:E4

  Hun beseiret lederen for klanen i nord og har kjempet seg frem som matriark. Nå er hun både en hensynsløs kommandør som leder flokken i strid med rivaliserende løver, og en omsorgsfull vokter for klanen og ungene.

 • Episode 5 - The Brotherhood
  Dokumentar, Dyr, S1:E5

  Å se dem vandre gjennom Mara naturreservat er et fantastisk skue. Disse dyrene har et brorskap som forbedrer sjansen til å overleve i møte med savannens fremste rovdyr, som løver og hyener. De skaper også en god dynamikk med hunngepardene på slettene. Men ikke noe partnerskap er uten utfordringer...

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer