Se trailer

Krimdrama

Prodigal Son - Der Mörder in Dir
Prodigal Son

7.7IMDbUSA

Malcolm Bright, dessen Vater ein berüchtigter Serienmörder ist, ist ein talentierter Kriminalpsychologe, der der New Yorker Polizei beim Lösen von Mordfällen hilft. Seinen Vater hat er seit Jahren nicht gesehen, doch nun braucht er seine Hilfe.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1 - It's All in The Execution
  Krimdrama, S2:E1

  Malcolm Brights liv er blitt enda mer snudd på hodet etter søsterens sjokkerende handlinger. Nå må han ta vare på henne og beskytte moren Jessica mot en hemmelighet som kan rive familien sønder og sammen igjen.

  TV2 Play
 • Episode 2 - Speak of the Devil
  Krimdrama, S2:E2

  En prest blir funnet drept, og Bright får en reaksjon. Martin prøver å hjelpe til med saken, og søker råd hos en cellekamerat. Samtidig er Ainsley bekymret for at Jessica holder noe skjult om forholdet til Gil. Og Dani, Gil og Malcolm tilbyr sin støtte til JT.

  TV2 Play
 • Episode 3 - Alma Mater
  Krimdrama, S2:E3

  Rektoren på Brights tidligere skole blir funnet drept, og han blir tvunget til å takle en hemmelighet fra fortiden. Samtidig sliter Jessica med valget hun tok om forholdet til Gil, mens Martin kommer nærmere Pete. Og JT begynner å forberede seg på fødselen som nærmer seg.

  TV2 Play
 • Episode 4 - Take Your Father to Work Day
  Krimdrama, S2:E4

  Martin blir glad når et drap på Claremont Psykiatriske bringer NYPD inn på hans territorium, og dermed blir han direkte involvert i en av Malcolms saker. Mens Ainsley som jobber på samme sak, blir mer mistenksom og føler at Malcolm kanskje skjuler noe for henne.

  TV2 Play
 • Episode 5 - Bad Manners
  Krimdrama, S2:E5

  Malcolm og Ainsley jakter begge på samme drapsmann, mens Ainsleys tilstedeværelse får Malcolm til å lure på motivet hans. JT møter fagforeningsrepresentanten sin for å følge opp diskrimineringssaken.

  TV2 Play
 • Episode 6 - Head Case
  Krimdrama, S2:E6

  Teamet etterforsker drapet på en arkitekt som hadde i oppgave å renovere et antatt hjemsøkt hotell.

  TV2 Play
 • Episode 7 - Face Value
  Krimdrama, S2:E7

  Malcolm, som fremdeles er preget av de siste hendelsene med Ainsley, fokuserer på neste sak, der en kjent plastikkirurg blir myrdet.

  TV2 Play
 • Episode 8 - Oroboros
  Krimdrama, S2:E8

  Den verdensberømte etterforskeren Simon Hoxley dukker opp i New York, og påstår at krimenhetens pågående etterforskning har forbindelse til drapet på Endicott. Bright frykter at hemmeligheten han deler med Ainsley vil bli avslørt.

  TV2 Play
 • Episode 9 - The Killabustas
  Krimdrama, S2:E9

  Til tross for Gils bekymringer, kaster Bright seg ut i en ny sak i jakten på en drapsmann som også Edrias online-gruppe, "Killabustas", forsøker å stoppe. Samtidig innser Jessica at hun må dykke dypt inn i fortidens traumer for å skrive boken sin.

  TV2 Play
 • Episode 10 - Exit Strategy
  Krimdrama, S2:E10

  Malcolm distanserer seg fra Martin, mens Jessica gjør det stikk motsatte. Samtidig er Martin desperat etter å komme i kontakt med sønnen sin, mens Dr. Capshaw blir mer og mer mistenksom.

  TV2 Play
 • Episode 11 - You Can Run...
  Krimdrama, S2:E11

  Etter en skremmende hendelse i Claremont, kjemper Malcolm mot klokka for å spore opp flere drapsmenn. NYPD oppdager at noen som står nære ofrene kan være nøkkelen for å finne dem.

  TV2 Play
 • Episode 12 - Sun and Fun
  Krimdrama, S2:E12

  Etter hvert som søket etter en seriemorder på flukt intensiveres, betviler U.S. Marshal Emily Ruiz, Malcolms evne til å holde tritt og tar ham av saken. Men Malcolm trekker seg ikke så lett tilbake.

  TV2 Play
 • Episode 13 - The Last Weekend
  Krimdrama, S2:E13

  Søket etter en seriemorder, kjent som "The Woodsman, kan vise seg å bli til hjelp for NYPD når de leter etter en av sine egne.

  TV2 Play
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer