Drama, Krim

Rebecka Martinsson

7.2IMDbSverige

Om advokaten Rebecka Martinsson, politiinspektør Anna-Maria Mella og kollegaen Sven-Erik Stålnacke. Etter at en nær barndomsvenn dør, reiser Rebecka Martinsson motvillig tilbake til hjemtraktene i Kiruna.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1 - Reindeer Boy: Part 1
  Drama, Krim, S2:E1

  Politiet i Kiruna får en merkelig alarm. En firhjuling sleper på et reinsdyr til det dør av skadene, for så å dumpe det på Jon Åppas gård. Rebecka tar på seg saken, men von Post advarer om at det kan være et følsomt tema.

  C More
 • Episode 2 - Reindeer Boy: Part 2
  Drama, Krim, S2:E2

  Det stilles spørsmål ved Kristers deltakelse i etterforskningen. Samtidig eskalerer de voldelige hevnaksjonene blant samene. Når hendelsene kan knyttes til en gammel familiefeide, er ingen utenfor mistanke.

  C More
 • Episode 3 - Husgrunden, del 1
  Drama, Krim, S2:E3

  Når Bolagshotellet rives som del av flyttingen av Kiruna, finner man liket til Linn, som forsvant for 16 år siden. Sven-Erik har aldri glemt saken og ser nå en mulighet til å bevise at Linns eksmann, Jesper, er morderen.

  C More
 • Episode 4 - Husgrunden, del 2
  Drama, Krim, S2:E4

  Rebecka og Sven-Erik prøver å finne nok bevis mot Jesper. Samtidig har Rebecka funnet sin egen mappe hos barnevernet og er nå nærmere sannheten om fortiden sin enn noensinne.

  C More
 • Episode 5 - Lögnen, del 1
  Drama, Krim, S2:E5

  Når en ung mann dør av en overdose, gjør politiet alt de kan for å stoppe omsetningen av narkotika blant stedets ungdommer. I Kiruna tar saken en personlig vending for Anna Maria Mella og Tommy.

  C More
 • Episode 6 - Lögnen, del 2
  Drama, Krim, S2:E6

  Rebecka vender tilbake til Kiruna og kollegaer i krise. Mella vil gjerne være en god mor for datteren som nå har rømt. Tommy prøver å være en dyktig politimann, men har en hemmelighet som kan ødelegge alt.

  C More
 • Episode 7 - Varseltrekanten, del 1
  Drama, Krim, S2:E7

  En kvinne og et spedbarn blir funnet døde i en bil etter en snøstorm. Kvinnen har fått et slag mot hodet, og barnet har frosset i hjel. Når Rebecka ankommer åstedet, oppdager hun noe avgjørende i snøen.

  C More
 • Episode 8 - Varseltrekanten, del 2
  Drama, Krim, S2:E8

  Politiets hovedmistenkte har tilstått, men Rebecka er overbevist om at han lyver. I sin iver etter å bevise at hun har rett, bryter hun reglene og blir tatt av saken, men nekter å gi opp.

  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer