Dokumentar

River Hunters

Storbritannia

Rick og eksperten Beau leter gjennom britiske elver og kanaler på jakt etter skatter som kan avsløre hvordan livet var i tidligere tider, som i Romersk Britannia og under Rosekrigene.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Stirling
  Dokumentar, S1:E1

  Rick og eksperten Beau leter gjennom britiske elver og kanaler på jakt etter skatter som kan avsløre hvordan livet var i tidligere tider, som i Romersk Britannia og under Rosekrigene.

 • Episode 2 - Warwick
  Dokumentar, S1:E2

  Rick og Beau besøker elven Avon som ligger under middelalderborgen Warwick Castle. Som Shakespeare har denne elven en mye mørkere historie enn man kan tro, da den var hjertet i et av de mest definerende slagene i Rosenes krig.

 • Episode 3 - Civil War
  Dokumentar, S1:E3

  Rick og Beau drar til en av de største borgene under den engelske borgerkrigen, Newark Castle. Her søker de etter tapte borgerkrigsminner som kan avsløre hemmelighetene til denne brutale slagmarken.

 • Episode 4 - Vikings
  Dokumentar, S1:E4

  Rick og eksperten Beau leter i elvene rundt om i Storbritannia på jakt etter funn som kan si noe om hvordan folk levde tidligere, blant annet under Romersk Britannia og Rosekrigene.

 • Episode 5 - Hadrian's Wall
  Dokumentar, S1:E5

  Rick og eksperten Beau søker i elver og vannveier i Storbritannia på jakt etter funn som kan si noe om hvordan folk levde tidligere. Vi blir med når de søker etter svar på hemmeligheten til Hadrian's Wall.

 • Episode 6 - Barnard Castle
  Dokumentar, S1:E6

  Rick og eksperten Beau søker i elver og vannveier i Storbritannia på jakt etter funn som kan si noe om hvordan folk levde tidligere, i denne episoden undersøker de området rundt Barnard slott.

 • Episode 7 - Durham
  Dokumentar, S1:E7

  Rick og eksperten Beau søker i elver og vannveier i Storbritannia på jakt etter funn som kan si noe om hvordan folk levde tidligere, og i denne episoden undersøker de viktige landemerker på stranden ved elven Wear i Durham.

 • Episode 8 - Salisbury
  Dokumentar, S1:E8

  Rick og Beau drar til elven Avon ved foten av et av Storbritannias mest historiske steder, Old Sarum, nær Salisbury. De leter etter byens opprinnelse og hvordan den bygde vellykkede handelsbedrifter i motsetning til Old Sarum.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer