BarneprogramFantasi

Snøfall

Norge

Foreldreløse Selma og hunden hennes, Casper, bor hos nabodamen Ruth. Selma skriver et brev til julenissen der hun ønsker seg en ordentlig familie. På magisk vis havner brevet i Snøfall, en liten landsby som ligger i en annen dimensjon.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Barneprogram, Fantasi, S1:E1

  Selma er 9 år og har siden foreldrene døde i en ulykke, bodd hos Ruth, en ganske streng nabodame. Selma drømmer om at hun har en ekte familie som hun ikke vet om. I Snøfall, en liten landsby, møter vi Julius som julenissen.

 • Episode 2
  Barneprogram, Fantasi, S1:E2

  Ruth arver et antikvariat og Selma synes det er helt fantastisk. Selma møter Håkon som akkurat har flyttet inn i oppgangen. Håkon tror på julenissen og Selma blir inspirert til å skrive et julebrev hvor hun ønsker seg en ekte familie.

 • Episode 3
  Barneprogram, Fantasi, S1:E3

  I Snøfall oppsøkes Julius av Orakelet og han blir ellevill av begeistring når Orakelet forteller ham hvem den nye lærlingen blir. Ruth vil selge Antikvariatet. Dit kommer det en mann fra barnevernet som sier at de nå har funnet en familie til Selma.

 • Episode 4
  Barneprogram, Fantasi, S1:E4

  Julius mottar brevet fra Selma og undrer på om hun kan være datteren til hans sønn, Albin? Selma og Ruth krangler voldsomt og de blir begge veldig opprørte.

 • Episode 9
  Barneprogram, Fantasi, S1:E9

  IQ sier til Winter at Selma sikkert er den nye lærlingen. Winter får panikk, han inviterer Selma på middag og prøver å finne ut om hun vet noe om hvem den nye lærlingen er. Imens prøver Ruth å finne ut hva hun skal gjøre med Casper.

 • Episode 10
  Barneprogram, Fantasi, S1:E10

  Det er duket for den årlige nissefesten, men Winter annonserer at det gjøres om til et møte, bare for de voksne. Selma og Pil sniker seg inn på møtet. De må få vite hvem den nye lærlingen er!

 • Episode 11
  Barneprogram, Fantasi, S1:E11

  De går manngard etter Julius på vidda og Winter planter Julius sin lue der. Nå tror de voksne at han virkelig har kastet lua for godt.

 • Episode 16
  Barneprogram, Fantasi, S1:E16

  Selma, Pil og Frida sniker seg ut i hagen for å lete etter den hemmelige vennen til Julius. Winter er sint fordi folk ikke gidder å følge reglene. I Antikvariatet kommer det mange kunder og julebrevene forsvinner om natten.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer