Sthlm Rekviem

Sthlm Rekviem

6.4 IMDb, Krim, Thriller, Sverige

Svensk krimserie basert på Kristina Ohlssons romaner. Bli med når Fredrika Bergman og kollegaene hennes løser mordsaker i et mørkt Stockholm.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Oönskad: Del 1
  Krim, Thriller

  Fredrika Bergman blir ansatt som sivil etterforsker hos politiet, men er verken velkommen eller ønsket. Samtidig blir en jente bortført fra moren sin på sentralstasjonen i Stockholm. Mistankene går snart i retning av jentas far.

 • Episode 2 - Oönskad: Del 2
  Krim, Thriller

  Den bortførte jenta blir funnet død, og snart forsvinner flere barn. Etterforskningsgruppen må komme opp i gjerningsmannens tempo før flere liv går tapt. De jakter på en person som nekter å gi seg før alle har fått sin straff.

 • Episode 3 - Blodsband: Del 1
  Krim, Thriller

  Et eldre prestepar som har engasjert seg for flyktninger, blir funnet døde. Saken viser seg å ha sammenheng med flere ran mot mindre butikker. En løgn preger Alex' ekteskap, og Fredrika tenker mye på at hun kanskje aldri får bli mor.

 • Episode 4 - Blodsband: Del 2
  Krim, Thriller

  Politiet tror først at mordet på presteparet er knyttet til en kriminell liga og mord på flyktninger. Snart oppdager de en sannhet bestående av svik og grådighet som har ødelagt både liv og familier.

 • Episode 5 - Papperspojken: Del 1
  Krim, Thriller

  Når to jødiske gutter blir bortført på vei til trening, begynner foreldrene å krangle om hvem som har skylden. Fredrika er gravid i sjuende måned, men etterforskningen legger en demper på lykken.

 • Episode 6 - Papperspojken: Del 2
  Krim, Thriller

  En israelsk legende handler om papirgutten, som kommer om natten og bortfører ofrene sine. Det som først ser ut til å være rasistisk hatkriminalitet, viser seg å ha sammenheng med den gamle myten. Han har gjenoppstått og er ute etter hevn.

 • Episode 7 - Cinerama: Del 1
  Krim, Thriller

  En kvinnelig student som har vært forsvunnet i to år, blir funnet begravd i Slussenbygget. Den gamle saken påvirker også Alex på et personlig plan. Snart gjør man flere funn på åstedet - her finnes det hemmeligheter som er flere tiår gamle.

 • Episode 8 - Cinerama: Del 2
  Krim, Thriller

  Peders bror ser mer enn han burde, og forsvinner i nattemørket. Fredrikas privatliv påvirkes av etterforskningen, og når saken til slutt blir løst, får det skjebnesvangre konsekvenser for alle berørte.

 • Episode 9 - Öga för öga: Del 1
  Krim, Thriller

  En mann som er blitt frikjent for et mord, blir funnet myrdet i sitt hjem. Snart dukker det opp flere lik etter personer som har unnsluppet straff. Noen er tydeligvis ute etter hevn.

 • Episode 10 - Öga för öga: Del 2
  Krim, Thriller

  Flere personer blir funnet myrdet - også inne på politihuset. Peder prøver å komme inn i etterforskningsgruppen igjen, men har gjort feil som har merket ham for alltid Gruppen innser at de jakter på sin farligste motstander hittil.