Se trailer

Drama, Miniserie

The Capture

7.8IMDbStorbritannia

En britisk soldat blir siktet for mord i Afganistan. Rachel, som etterforsker saken, oppdager at bevisene er tvilsomme og at det kan være snakk om en komplisert sammensvergelse.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - What Happens in Helmand
  Drama, Miniserie, S1:E1

  Soldaten Shaun har nettopp blitt frikjent for krigsforbrytelser når han mistenkes for å ha kidnappet forsvarsadvokaten sin. Etterforskeren Rachel Carey får i oppdrag å etterforske saken, og hun innser at det er noe som ikke stemmer.

 • Episode 2 - Toy Soldier
  Drama, Miniserie, S1:E2

  Når videomaterialet plutselig forsvinner fra etterforskningen, må Rachel løslate Shaun. Samtidig som Rachel leter etter andre bevis, ber Shaun bestevennen Mat om hjelp til å bevise sin uskyld.

 • Episode 3 - Truffle Hog
  Drama, Miniserie, S1:E3

  Ting intensiveres for Shaun når han blir forhørt av den uutgrunnelige amerikanske agenten Frank Napier ved i et hemmelig skjulested i Belgravia. Samtidig som Napier forsøker å finne Hannahs oppholdssted, prøver Carey å finne Shaun.

 • Episode 4 - Blind Spots
  Drama, Miniserie, S1:E4

  Rachel mister ansikt overfor kollegaene sine, men kommer på sporet av en ny teori når hun lærer mer om manipulering av overvåkingsbilder. Shaun befinner seg igjen på flukt når han gjør en sjokkerende oppdagelse.

 • Episode 5 - A Pilgrim of Justice
  Drama, Miniserie, S1:E5

  Shaun setter sin lit til to mystiske fremmede som påstår at de kan lede ham til sannheten. Rachel får mistankene sine bekreftet under et møte med Napier og bestemmer seg for å bryte reglene, noe som får alvorlige konsekvenser.

 • Episode 6 - Correction
  Drama, Miniserie, S1:E6

  Shaun etablerer kontakt med arkitekten bak problemene, mens Rachel får tilgang til et nytt bevis. Men de er begge helt uforberedt på konsekvensene av å finne ut den komplekse og rystende sannheten.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer