DramaMiniserie

The Loudest Voice

7.9IMDb

I dagens politisk ladede medielandskap er det ingen som rager høyere, selv etter sin død, enn Roger Ailes, som formet Fox News til en maktfaktor som ugjenkallelig endret hvordan politikere omtales. For å forstå hendelsene som førte til Donald Trumps politiske fremvekst, må man forstå Ailes.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - 1995
  Drama, Miniserie, S1:E1

  Vi møter Will, Grace, Jack og Karen elleve år etter vi så dem sist. Will og Grace blir begge rådville når deres politiske overbevisninger blir satt på prøve.

  HBO Max
 • Episode 2 - 2001
  Drama, Miniserie, S1:E2

  Fox News Channel er på terskelen til å passere CNN som den viktigste nyhetskanalen. Så endrer 11. september absolutt alt.

  HBO Max
 • Episode 3 - 2008
  Drama, Miniserie, S1:E3

  Med valget av Barack Hussein Obama har Roger og Fox News Channel funnet den ultimate fienden - en som vil styre mye av Fox' nyhetsdekning så vel som befeste deres posisjon som den viktigste nyhetskanalen.

  HBO Max
 • Episode 4 - 2009
  Drama, Miniserie, S1:E4

  Roger kjemper fortsatt mot "sosialisten" i Det hvite hus og finner sin arvtaker i Joe Lindsley, en 25 år gammel novise som han ansetter til å være redaktør for en avis han kjøpte nord i delstaten New York.

  HBO Max
 • Episode 5 - 2012
  Drama, Miniserie, S1:E5

  Fox News Channel er nå den dominerende nyhetskanalen, og Roger utnytter makten sin – over selskapet, over «Fox and Friends»-verten Gretchen Carlson, som begynner å bli for krevende, og over Joe Lindsley, som begynner å tvile på jobben under Roger.

  HBO Max
 • Episode 6 - 2015
  Drama, Miniserie, S1:E6

  Gretchen Carlson har i hemmelighet tatt opp Rogers trakassering i over et år og samarbeidet med Nancy Erika Smith, en djerv advokat fra New Jersey med seksuell trakassering som spesialfelt.

  HBO Max
 • Episode 7 - 2016
  Drama, Miniserie, S1:E7

  Straks Gretchen Carlsons søksmål blir offentlig kjent, havner Roger i krisemodus og gjør alt han kan for å redde karrieren og ettermælet sitt. Men ingenting hjelper. Roger får sparken fra Fox.

  HBO Max
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer