Se trailer

DramaKrim

The Victim

7.7IMDbStorbritannia

Femten år etter at sønnen ble myrdet, blir Anna Dean anklaget for å ha delt identiteten til den påståtte morderen på nett. Den påfølgende rettsaken gir et unikt innblikk i den kompliserte saken sett fra to ulike perspektiver.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Episode 1
  Drama, Krim, S1:E1

  Anna Deans sønn ble myrdet for 15 år siden, og nå må Anna selv møte i retten. Hun er anklaget for å ha avslørt morderens nye identitet for å få ham slått ihjel. Spørsmålet er bare om bussjåføren som ble angrepet faktisk drepte Annas sønn.

  TV2 Play
 • Episode 2 - Episode 2
  Drama, Krim, S1:E2

  Craig forbereder seg på å vitne i retten, samtidig som truslene mot både ham og familien eskalerer. Rebecca begynner å tvile på om ektemannen forteller henne hele sannheten, og Anna er fast bestemt på å bevise at etterforsker Grover tar feil.

  TV2 Play
 • Episode 3 - Episode 3
  Drama, Krim, S1:E3

  Dagen for Annas vitnemål har kommet, men rettssaken viser seg å være en stor belastning for hele familien hennes. Samtidig fortsetter hun jakten på sannheten om Eddie J. Turners identitet. Grover avdekker et potensielt viktig vitne.

  TV2 Play
 • Episode 4 - Episode 4
  Drama, Krim, S1:E4

  Juryen er klar med sin avgjørelse, og Anna skjebne skal endelig bli avklart. Craig og Anna møtes nok en gang ansikt til ansikt, og sjokkerende avsløringer kommer frem i lyset.

  TV2 Play
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer