Se trailer

Drama

The White Queen

7.8 IMDbFrankrike • Storbritannia

I det kaotiske 15. århundre i Storbritannia, har tre forskjellige, men kompromissløse kvinner kun et mål for øyet, nemlig å bli dronning av England.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - In Love with the King
  Drama, S1:E1

  Året er 1463. Kong Edward IV gifter seg med Elizabeth Woodville, som ble enke på grunn av kampene i rosekrigene. Det kontroversielle bryllupet foregår i hemmelighet, men resulterer i at to kvinner fra konkurrerende kongeætter blir Elizabeths hovedfiender.

  TV2 Sumo
  HBO Nordic
  +1
 • Episode 2 - The Price of Power
  Drama, S1:E2

  Den gravide Elizabeth krones til dronning av England. Men motstanden mot bryllupet er stor, ikke minst fra Warwick og hans døtre. Margaret Beaufort, hvis sønn Henrik Tudor streber etter tronen, velger side.

  TV2 Sumo
  HBO Nordic
  +1
 • Episode 3 - The Storm
  Drama, S1:E3

  Warwick brygger på en plan om å gjøre George til konge. Gjennom en parlamentarisk beslutning er det meningen at Edward skal veltes av tronen. Elizabeth og hennes mor vil hevne mordet på familiemedlemmene deres.

  TV2 Sumo
  HBO Nordic
  +1
 • Episode 4 - The Bad Queen
  Drama, S1:E4

  Kuppmakeren Warwick er i eksil i Frankrike. Hans siste utvei er å konspirere med den innflytelsesrike Margaret av Anjou. Edward, Elizabeth og Jacquetta settes under press.

  TV2 Sumo
  HBO Nordic
  +1
 • Episode 5 - War at First Hand
  Drama, S1:E5

  George tar opp kampen mot sine brødre, til Warwicks store irritasjon. Samtidig blir den skrantende Henrik VI bragt til Tower of London. Margaret av Anjou drar til England med Anne. Edvard bygger opp en hær i et forsøk på å gjenvinne makten.

  TV2 Sumo
  HBO Nordic
  +1
 • Episode 6 - Love and Death
  Drama, S1:E6

  Elizabeth er i sjokktilstand etter å ha bevitnet mordet på Henrik VI, samtidig som hun får flere tragiske nyheter. Edvard begynner å vise interesse for en av hoffdamene, mens Margaret Beaufort har problemer med å akseptere sin ektemanns lojalitetsvalg.

  TV2 Sumo
  HBO Nordic
  +1
 • Episode 7 - Poison and Malmsey Wine
  Drama, S1:E7

  Edvard planlegger en krig mot Frankrike, men får kalde føtter når han innser at blodsutgytelsen må opphøre. Elizabeth havner i unåde hos kongen som mistenker at hun, i likhet med sin mor, utøver heksekunst.

  TV2 Sumo
  HBO Nordic
  +1
 • Episode 8 - The King Is Dead
  Drama, S1:E8

  Elizabeth stiller seg spørrende til Edvards beslutning om å la Henrik Tudor vende tilbake til England. Kort tid etter forverres kongens helse, og uroen sprer seg blant hans tilhengere ved hoffet. Richard, hertugen av Gloucester, kalles til London.

  TV2 Sumo
  HBO Nordic
  +1
 • Episode 9 - The Princes in the Tower
  Drama, S1:E9

  Richard forsøker å styrke båndene til sine allierte, blant dem Stanley og Thomas Brackenbury, ved å belønne dem rikelig. Samtidig handler Anne bak sin makes rygg, mens Elizabeth får et tilbud om hjelp.

  TV2 Sumo
  HBO Nordic
  +1
 • Episode 10 - The Final Battle
  Drama, S1:E10

  Sesongavslutning. Annes helse blir stadig dårligere, noe som forsterkes av sorgen etter hennes sønns død. Et lyspunkt blir muligheten til å slutte fred med Elizabeth. Henrik Tudor ruster til strid.

  TV2 Sumo
  HBO Nordic
  +1