Se trailer

Krimdrama, Thriller

Tin Star

7.3IMDbStorbritannia

Politibetjenten Jim Worth og familien hans flytter til en idyllisk landsby i håp om en rolig liv. Det viser seg at Jim og familien må kjempe om å overleve da byen slett ikke er så idyllisk som den ser ut og sliter med kriminalitet og korrupsjon.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1 - Prairie Gothic
  Krimdrama, Thriller, S2:E1

  Sesongstart. Anna er dypt rystet etter skytingen og overlater Jack til hans skjebne. Tilbake står Angela med det umulige valget mellom å redde livet hans og følge etter datteren sin. Samtidig får Nick besøk av Denise på sykehuset.

 • Episode 2 - Resist Not Evil
  Krimdrama, Thriller, S2:E2

  Jim takker motvillig ja til rehabilitering i håp om å nå frem til Anna. Samtidig oppdager Elizabeth og Angela noe uventet i sin jakt på rent vann. Annas nærvær gjør fader Johan urolig, men Sarah er fast bestemt på å beskytte henne.

 • Episode 3 - Consequences
  Krimdrama, Thriller, S2:E3

  Anna begynner å innse at familien Nichel ikke er så perfekt som hun har trodd, og Johan oppdager at kartellet overvåker ham. Elizabeth tar saken i egne hender når hun og Angela blir utsatt for utpressing av Jaclyn.

 • Episode 4 - Jack and Coke
  Krimdrama, Thriller, S2:E4

  Jaclyns utpressing av Angela og Elizabeth fører til et gap mellom dem. Elizabeth tar saker i egne hender med dødelige konsekvenser, og sannheten om Johans hemmelighet avsløres.

 • Episode 5 - The Bagman Cometh
  Krimdrama, Thriller, S2:E5

  Angela og Jack tvinger Johan til å fortelle familien sannheten, men deres reaksjon på hans kriminelle virksomhet er uventet. Anna krever at foreldrene hennes må finne stoffet før kartellet søker hevn.

 • Episode 7 - Subterranean Fire
  Krimdrama, Thriller, S2:E7

  Johan venter på kartellets dom og sender bort Rosa i et forsøk på å beskytte henne. Også Jack og Angela forbereder seg på det uunngåelige og bestemmer seg for å gi Anna en perfekt dag før de avslører den skjebnesvangre sannheten.

 • Episode 8 - Wild Flower
  Krimdrama, Thriller, S2:E8

  Når Rosa blir funnet død øker spenningen, og Jack og Angela blir tvunget til å ta en vanskelig avgjørelse for å ha den beste muligheten til å overleve.

 • Episode 9 - The Unseen
  Krimdrama, Thriller, S2:E9

  Jack, Angela og Anna forbereder seg på flukten tilbake til England, når de kommer over Rosas livløse kropp. Mens Rosa gjenforenes med sin familie, mottar Jack en uventet pakke som inneholder bilder av hans kjære.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer