DramaThriller

Tynn is
Tunn is

6.3IMDbSverige

Serien tar tak i det nåværende klimaspørsmålet, og tar seeren med på inn i et spenningsdrama i et praktfullt, arktisk miljø. Det hele starter med at et forskningsfartøy er under angrep utenfor Grønland, samtidig som Arktisk råd prøver å signere en avtale som forbyr miljøskadelig oljeboring i regionen.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Drama, Thriller, S1:E1

  Sveriges utenriksminister Elsa Engström er motstander av oljeboring i Arktis, og reiser til Grønland for å delta i Arktisk Råd. Hennes rådgiver, Viktor, inviteres ombord et svensk oljeletingsfartøy hvor han taes som gissel.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2
  Drama, Thriller, S1:E2

  Liv må ta saken i egne hender når hun blir nektet å delta i etterforskningen av angrepet på skipet. Elsa prøver å overbevise sine ministerkollegaer om å fortsette møtet, mens den lokale politisjefen Enok oppdager en ledetråd om et mulig vitne.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3
  Drama, Thriller, S1:E3

  Tasiilaq er isolert fra omverdenen etter sabotasje, mens Liv oppdager en forbindelse mellom angriperne og den russiske regjeringen. Det viser seg at de har aktivt motarbeidet Elsas avtale på den politiske arenaen.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4
  Drama, Thriller, S1:E4

  Liv og Enok reiser nordover for å følge et spor som kan lede dem til den kidnappede besetningen. Elsas forslag mister all støtte fra de andre ministrene når hun blir utsatt for skittkasting fra russisk side.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 5
  Drama, Thriller, S1:E5

  Skipets eiere, Ville Berger, drar til Tasiilaq for å støtte besetningens familier. Liv kollapser på grunn av de psykiske påkjenningene, mens Elsa opplever flere tilbakeslag som sammen leder til en drastisk beslutning.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 6
  Drama, Thriller, S1:E6

  Elsa svarer med et dristig mottrekk når hun blir utsatt for utpressing. Rådet raser, og Elsa ser endelig ut til å få støtten hun trenger. Liv og Enok oppdager et nytt spor og velger å trosse reglene i jakten på sannheten.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 7
  Drama, Thriller, S1:E7

  Ville Berger får rettigheter til å bore etter olje på grønlandsk sokkel, og Sveriges forhold til Russland blir enda dårligere når nye teorier dukker opp. Samtidig står Liv og Enok overfor et brutalt oppgjør i den kalde ødemarken.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 8
  Drama, Thriller, S1:E8

  Etterlengtede gjensyn venter i Tasiilaq, men Enoks familie er fortsatt savnet, og Liv bestemmer seg for å hjelpe ham. Elsa satser på å få avtalen undertegnet når et uventet tilbud forandrer alt.

  TV2 Play
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer