DramaRomantikk

UnREAL

7.8IMDbUSA

UnREAL gir oss et fiktivt bak-kulissene-innblikk i kaoset under produksjonen av et datingprogram.

Sesonger og episoder

Sesong 3
 • Sesong 2
 • Sesong 3
Sesong 3
 • Episode 1 - Oath
  Drama, Romantikk, S3:E1

  I et desperat forsøk på å stable dating-programmet Everlasting på beina igjen, besøker Quinn en sannhets-gård der Rachel har gått i eksil etter fjorårets PR-skandale. Sammen skal de manipulere og dulle med Silicon Valley- forretningskvinnen Serena.

 • Episode 2 - Shield
  Drama, Romantikk, S3:E2

  Serena knuser sine beilere i poker, og i etterkant bestemmer Chet seg for å demonstrere hvordan hun kan bli en kvinne som alle menn vil elske. Quinn får en god tone med en av deltakerne etter at hun møter Chets nye kjæreste.

 • Episode 3 - Clarity
  Drama, Romantikk, S3:E3

  En gruppedate gjør Serena rasende. Hun nekter å etterkomme Chets råd om hvordan kvinner bør reagere. Etter at hun oppdaget Quinns store hemmelighet, åpner Rachel seg om sin fortid til dr. Simon.

 • Episode 4 - Confront
  Drama, Romantikk, S3:E4

  Rachel tar sine første skritt mot sin egen heling. Hun konfronterer overgriperen som voldtok henne da hun var 12 år. Han avslører noe som endrer på Rachels oppfatning av hele sitt liv siden overgrepet.

 • Episode 5 - Gestalt
  Drama, Romantikk, S3:E5

  Rachel prøver å kontakte sin far for første gang på lenge, men da må hun forholde seg til sin mor først. August truer med å anklage Quinn for seksuell trakassering. Rachels følelsemessige melt down i fanget hennes, falt ikke i god jord hos Quinn.

 • Episode 6 - Transference
  Drama, Romantikk, S3:E6

  Rachels far begynner å merke abstinensene etter medisinene. Rachel klarer ikke å holde hans tilstedeværelse på settet hemmelig lengre. Jays kjæreste dukker opp på settet, og en avsløring er uungåelig.

 • Episode 7 - Projection
  Drama, Romantikk, S3:E7

  Chet søker samvær med sin sønn og trenger et karaktervitne. Han ser sin tidligere elskerinne Quinn som sitt eneste håp. Rachel overtaler Serena til å velge hjemmebesøk hos frier Owen og hans lille datter.

 • Episode 8 - Recurrent
  Drama, Romantikk, S3:E8

  Chet må finne et nytt karaktervitne for å få samvær med sin sønn, prisen er Quinns hode på et fat. Rachels far er tilbake på tung medisinering hos sin kone. Rachel vil oppsøke sin mor, og overlater ansvaret til Madison.

 • Episode 9 - Codependence
  Drama, Romantikk, S3:E9

  Rachel våkner opp til en skikkelig blåmandag etter sitt mislykkede forsøk på å få dr. Simon til sengs. Quinn er igjen i ferd med å få sparken, mens Rachel ender opp med å få et overraskende jobbtilbud.

 • Episode 10 - Commitment
  Drama, Romantikk, S3:E10

  Quinn er stadig i faresonen, og sparker feil person som straff for informasjonen som ble slettet fra hennes PC. Rachels manipulering av Jeremy, får henne til å bestemme seg for å slutte å jobbe for Quinn. Serena har to friere igjen.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer