DramaKrim

Utroskap
Overspel

7.9IMDbNederland

Iris og Willem møtes tilfeldig, og blir tiltrukket av hverandre, men begge er gift og har barn. Samtidig som de prøver å håndtere sterke følelser, blir både de og familiene deres trukket inn i en historie med korrupsjon, løgner og mord.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Vakre bilder
  Drama, Krim, S1:E1

  Når Iris og Willem møtes på en vernissasje, slår det gnister, men hun er gift med advokaten Pepijn. Og Willem er gift med Elsie, datteren til den lyssky magnaten Huub. Willem er også sin svigerfars advokat og møter snart Pepijn i retten.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2 - Kapot goed
  Drama, Krim, S1:E2

  Louis Karelse er blitt myrdet. Han hadde mange fiender, og det er mange mistenkte, blant andre svogeren Huub og hans høyre hånd, Joachim. Blant de mistenkte er også Huubs ustabile sønn, Björn. Iris prøver å undertrykke følelsene sine for Willem.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3 - Tilbake til broen
  Drama, Krim, S1:E3

  Iris og Willem begynner å ha dypere følelser for hverandre. De ønsker å avslutte sin affære, men grepet er for sterkt. En stor sum penger overføres til Huubs konto.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4 - Den hemmelige kjæresten
  Drama, Krim, S1:E4

  Etterforskningen av Louis' dødsfall fortsetter og avslører en rekke overraskende løgner og hemmeligheter. Pepijn begynner å merke at Iris ikke oppfører seg som hun pleier.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 5 - Bonus
  Drama, Krim, S1:E5

  Iris må ta et vanskelig valg når Pepijn gir henne et ultimatum. Joachim og Mireille inngår et kompromiss som ser ut til å gagne dem begge, mens Björn får trøbbel med politiet igjen.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 6 - Beslutningen
  Drama, Krim, S1:E6

  Iris tar en hjerteskjærende beslutning. Huub begynner å tvile på Willems lojalitet, og starter sin egen etterforskning. Pepijn har et ess i ermet, og er fast bestemt på å vinne rettssaken.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 7 - Dø!
  Drama, Krim, S1:E7

  Iris' identitet og familiebånd blir avslørt, og det kommer som et sjokk. Både Pepijn og Elsie prøver på hver sin kant å overtale ektefellene til å komme hjem og gi ekteskapet en ny sjanse, for barnas skyld.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 8 - Avtalen
  Drama, Krim, S1:E8

  Willem bestemmer seg for å slutte å jobbe for Huub, men Huub slipper ham ikke så lett. Iris engasjerer en advokat for å få omsorgen for sønnen Menno, og Beppie får et tilbud det er vanskelig å avslå.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 9 - En dårlig situasjon
  Drama, Krim, S1:E9

  Bjørn kjemper for å klare seg, men drapsanklagene veier tungt på han. Huub må handle raskt hvis han skal kunne hjelpe sønnen sin, og inngår en avtale med Elsie. Iris krever at Willem forteller sannheten.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 10 - Skjærende
  Drama, Krim, S1:E10

  Mens Marco ligger kritisk skadd på sykehuset, setter Willem og Elsie sine problemer til side, og Huub er ute etter hevn. Det ser ut som om noen har manipulert bevismaterialet.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 11 - Mord
  Drama, Krim, S1:E11

  Nyheten rammer Iris som en bombe, når Pepijn forteller henne at Willem har blitt arrestert for mordet på Mireille. Elsie besøker Willem i fengselet.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 12 - I morgen
  Drama, Krim, S1:E12

  Iris blir innkalt som vitne for å fortelle alle hva som egentlig skjedde 16. mai. Det mistenkes at et våpen har blitt smuglet inn i rettsalen under rettssaken.

  TV2 Play
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer