Drama, Thriller

Valkyrien

7.4 IMDb2017 • Norge

Kirurgen Ravn behandler i all hemmelighet sin døende kone, Vilma, en lege og forsker ved Universitetssykehuset. Samtidig driver han en illegal klinikk for pasienter som ikke kan eller vil oppsøke vanlige sykehus.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Undergrunnen
  Drama, Thriller, S1:E1

  I Oslo, under Valkyrie plass, har dommedagsfantasten Leif tilrettelagt for at legen Ravn kan forske i hemmelighet. Et ran har gått galt, og den hardt skadde raneren Teo søker tilflukt hos Leif. Uten legehjelp vil Teo dø, og Ravn hjelper til.

  SF Anytime
 • Episode 2 - Styx
  Drama, Thriller, S1:E2

  Ravn famler i blinde etter noe som kan hjelpe hans døende kone, Vilma. Mot Leifs vilje velger Ravn å innvie Vilmas forskerkollega Unn i hemmeligheten. Teo går nesten på veggen av å være innestengt og adskilt fra sin høygravide kone Marit.

  SF Anytime
 • Episode 3 - Vinn vinn
  Drama, Thriller, S1:E3

  Klinikken er åpen. Leif skaffer pasienter og Ravn og Unn behandler dem etter beste evne. Samtidig gjør de framskritt i behandlingen av Vilma. Men Vilmas datter Siv begynner å stille spørsmål Ravn ikke kan svare på. Leif er i politiets søkelys for å ha medvirket til ranet, og får en uventet utford...

  SF Anytime
 • Episode 4 - Pro Bono Publico
  Drama, Thriller, S1:E4

  En ydmykende samtale med broren gjør at Leif må revurdere lederstilen sin. Teo setter både seg selv og klinikken i fare ved å oppsøke Marit. En pasient leder Ravn til et spor som kan hjelpe Vilma. Men før han kan gi Vilma et nytt medikament, trenger han en forsøksperson. Noen det ikke er så farli...

  SF Anytime
 • Episode 5 - TEOTWAWKI
  Drama, Thriller, S1:E5

  En pasient bringer et dødelig virus til klinikken, og Vilma blir smittet. Ravn må ta sitt livs vanskeligste valg. Mens Unn jobber på spreng for å få kontroll på smitten, iverksetter Leif sin egen plan. Pandemi er tross alt en trussel han og hans meningsfeller har forberedt seg på.

  SF Anytime
 • Episode 6 - Blindgjenger
  Drama, Thriller, S1:E6

  Vilma er borte, og Ravn og Leif må finne henne før noen andre gjør det. Mens de leter desperat, bryter politimannen Per seg inn i tunnelene og bomberommene til Leif. På klinikken er Teo nå helt alene.

  SF Anytime
 • Episode 7 - Post Mortem
  Drama, Thriller, S1:E7

  Vilma har gjenoppstått fra de døde, og Ravn har et enormt forklaringsproblem. Familie, venner og presse tror ikke på løgnen de presenterer. Sykehuset og Grethe aner en medisinsk sensasjon, og legger en risikabel løsning på bordet. Med Unn tilbake på sykehuset, og Teo i fengsel, står Leif alene ig...

  SF Anytime
 • Episode 8 - SHTF
  Drama, Thriller, S1:E8

  Noe alvorlig skjer med infrastrukturen, og Oslo blir sent ut i krisetilstand. Leif fryder seg i hemmelighet over sine handlinger, men får likevel ikke bekreftelsen han alltid har drømt om. Ravns kjærlighet settes på sin største prøve.

  SF Anytime