Se trailer

Drama

Years and Years

8.3IMDb58 min

«Years and Years» følger den travle Lyons-familien fra Manchester. Daniel skal gifte seg med Ralph. Stephen og Celeste er bekymret for barna sine. Rosie jakter på en ny type. Edith har ikke vært hjemme på årevis. Alle er under den majestetiske bestemor Muriels kontroll. Men når alles liv løper sammen på en avgjørende kveld i 2019, galopperer historien fremover og følger Lyons-familiens liv og kjærlighet de neste 15 årene.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Episode #1.1
  Drama, S1:E1

  Lyons-familien samles i 2019, men når livet galopperer fremover, byr fremtiden på mange overraskelser. Edith har med seg nyheter fra utlandet som vil endre livet deres for alltid.

  HBO Max
 • Episode 2 - Episode #1.2
  Drama, S1:E2

  Mens verden innhenter seg, står Stephen og Celeste overfor et veldig moderne mareritt, Daniel kjemper for å beholde Viktor, og Edith kommer endelig hjem, men hun bærer på en forferdelig hemmelighet.

  HBO Max
 • Episode 3 - Episode #1.3
  Drama, S1:E3

  Daniel bruker bursdagsselskapet sitt til å avsløre en farlig plan. Og mens Viv Rook stiger til maktens tinder, samles Lyons-familien til begravelse. Men Celeste må kjempe alene når Bethanys besettelse setter henne i stor fare.

  HBO Max
 • Episode 4 - Episode #1.4
  Drama, S1:E4

  Daniel tar fatt på en farlig jakt for å få Viktor hjem. Celeste tar en fryktelig hevn på Stephen. Parlamentsvalget gjør at Viv Rook kan sikte seg inn mot den ultimate premien: statsministerposten.

  HBO Max
 • Episode 5 - Episode #1.5
  Drama, S1:E5

  Viv Rook blir statsminister. Edith undersøker noen mystiske rykter, mens Rosie har blitt fanget i systemet. Bethany forandrer seg for alltid, så Stephen må inngå en fryktelig allianse med en gammel fiende.

  HBO Max
 • Episode 6 - Episode #1.6
  Drama, S1:E6

  Viv Rook strammer grepet, og Lyons-familien tar opp kampen. Men kan en vanlig familie ha noe håp om å endre verden? Edith risikerer alt på et desperat oppdrag, Rosie går drastisk til verks, men den siste kampen er å redde Stephens liv.

  HBO Max
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer